Brancheorganisatie

Als brancheorganisatie weet u ongetwijfeld dat per 1 januari 2017, volgens de wet Wkkgz, de verplichting is ontstaan voor zorgverleners in de cosmetische, complementaire en alternatieve sector om een onafhankelijke klachtenfunctionaris aan te bieden aan hun cliënten. Daarnaast moeten zij zich aansluiten bij een geschilleninstantie.

CIBG goedgekeurd

SoloPartners is een belangenbehartiger voor zzp’ers in de zorg. En CIBG goedgekeurd. Wij bieden onze leden een zeer ervaren onafhankelijke klachtenfunctionaris en sluiten ze aan bij een goedgekeurde geschilleninstantie.

Belangenbehartiger tot in Den Haag

Doordat wij een grote groep zorgverleners vertegenwoordigen (inmiddels meer dan 10.000 leden en snel groeiend), kunnen wij ons veel zichtbaarder positioneren in Den Haag. Op deze manier kunnen we de belangen van onze leden optimaal behartigen.

Alle belangrijke info voor de zzp’er op één plek!

Wij volgen de zorg, ondernemerschap, politiek en wetgeving op de voet. En kunnen daardoor actuele voorlichting en informatie aan onze leden geven. Denk dan bijvoorbeeld aan o.a. zorgprotocollen, model overeenkomsten en algemene voorwaarden. Maar ook informatie over belastingen en de wet DBA zijn bij ons te vinden. Eigenlijk alles wat ervoor kan zorgen dat onze leden optimaal hun werk kunnen doen als zzp’er in de zorg.

Geaccrediteerde en ODA scholingen

Daarnaast kunnen onze leden tegen flinke kortingen cursussen volgen. Dit zijn cursussen speciaal gericht op het onderhouden en opbouwen van vakkennis. Maar ook het verhogen van de kennis op het gebied van ondernemerschap en de nieuwste wetgeving.

Prijs/kwaliteit

Voor de prijs hoeft men het niet te laten. Wij hebben reeds een basispakket voor € 75,- incl. btw per jaar. We zijn daarmee vergelijkbaar met onze concurrenten. Onze meerwaarde zit hem echter in de kwaliteit en de extra’s die we aanleveren.

SoloPartners wil namelijk een complete partner zijn voor zzp’ers in de zorg. Dit betekent dat we alles aan willen dragen wat nodig is om het zelfstandige ondernemen en zorg verlenen tot een succes te maken.

Kortom, wij denken dat wij een goede en flinke meerwaarde zijn voor uw leden.

Voor wie?

Wij maken geen onderscheid waar onze leden zitten. Reguliere zorg, cosmetische zorg of complementaire zorg, iedereen telt voor ons mee. Niet alleen bedoeld voor zzp’ers, maar tevens voor kleinschalige (zorg)organisaties.

Eigenlijk voor iedereen die zijn zorgverlening naar een hoger niveau wil tillen.

Brancheorganisatie

Dus, vertegenwoordigt u een brancheorganisatie en wilt u meer informatie, dan beantwoorden wij uw vragen met alle plezier.BrancheOrganisatie? Solopartners!

Stuur ons een mailtje, of bel ons op! Ga naar onze contact gegevens.