#Ikzorgzelfstandig

Logo - #Ikzorgzelfstandig

Dinsdag 10 september 2019 heeft ons jaarlijkse
evenement #ikzorgzelfstandig plaatsgevonden in Bunnik!

Het thema van dit jaar was:
Verbinden, inspireren en motiveren.

Als dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg was het onze bedoeling om iedereen zo veel mogelijk te informeren over het ondernemen in de zorg. We hadden daarom een mooi programma waarin alle aspecten van het ondernemen in de zorg aan bod kwamen. Voor de mensen die erbij waren, vind je hier een overzicht van deze dag. Voor de mensen die er niet bij waren, dit hebben jullie gemist:

Een aantal anonieme reacties van onze deelnemers:

“De sfeer, manier van presenteren ik heb het als een zeer positieve informatie dag ervaren”
“Mooie interactieve en inspirerende dag. Aan alles was gedacht”
“Goede dagvoorzitter, goede bevlogen sprekers. Veel relevante informatie. Heerlijke lunch in een mooie locatie”

En zo kunnen we nog wel even doorgaan! Waarvoor heel veel dank, het doet ons goed om al deze positieve reacties te lezen. Wij merken dat vooral de humor en de afwisseling als heel prettig werd ervaren. Ook was er volgens jullie voldoende ruimte om te netwerken en contactgegevens uit te wisselen. We hebben ook een aantal tips van jullie gekregen over hoe we het evenement nog zouden kunnen verbeteren. Zo is er behoefte aan meer keuzes voor de tafelgesprekken, dit nemen wij zeker mee met voorbereiding voor ons volgende evenement!

Tafelgesprekken

Klik op de onderstaande tafels om de onderwerpen (nogmaals) te bekijken.

 

Digitale omgeving SoloPartners

 

Alles over discussies met zorgverzekeraars

 

Toetsingskaders Zorgdossier

Digitale omgeving SoloPartners Alles over discussies met zorgverzekeraars Toetsingskaders Zorgdossier
 

Alles over AVG & Privacy

 

Hoe werkt een online cliëntendossier

 

Verzekeringen, welke zijn handig of verstandig?

Alles over AVG & Privacy Hoe werkt een online cliëntendossier? Verzekeringen, welke zijn handig of verstandig?
 

Hoe straal ik ondernemerschap uit?

 

Risico's bij het ondertekenen van een contract

 

Toetsen voorbehouden handelingen

Hoe straal ik ondernemerschap uit? Risico’s bij het ondertekenen van contracten Toetsen voorbehouden handelingen

 

Accreditatiepunten

Er zijn voor deze dag maar liefst 6 accreditatiepunten toegekend. Inmiddels zijn deze bijgeschreven bij de mensen die aanwezig waren op het evenement en geregistreerd zijn in een accrediterend register. Er is een mail gestuurd met daarin een link naar het certificaat van #ikzorgzelfstandig. Mochten de punten niet zijn bijgeschreven geef dit dat even door aan bijeenkomsten@solopartners.nl, vermeld hierbij het registratienummer van het accrediterende register.

Foto’s

 

Win-acties

Embleem #ikzorgzelfstandig

We hebben een leuke win-actie bedacht voor onze leden. In jullie goodiebags zat een strijkbaar embleem met daarop #ikzorgzelfstandig. Met dit embleem kun jij laten zien dat jij zelfstandig zorgt, en dat je daar trots op bent! Wij geven 4 keuze-cadeaubonnen t.w.v. €25,- weg aan de meest originele foto met dit embleem en krijgen de winnaars een mooi plekje op deze pagina met hun foto! Was jij niet aanwezig op het event en wil je toch graag meedoen? Laat het ons dan even weten, dan sturen wij je het embleem alsnog toe. De foto mag gestuurd worden naar info@solopartners.nl.

Win een eigen logo

Onze Esmée, marketing en communicatiemedewerker, heeft tijdens het event een tafelgesprek begeleid waarin zij tips heeft besproken om professionaliteit uit te stralen met een eigen logo en huisstijl. Tijdens het event zijn 3 logo’s verloot onder de aanwezige zorgverleners. Er was veel animo voor het ontwerpen van een eigen logo, daarom deze actie! Wij verloten nog eens 3 logo’s onder onze leden. Hoe kan je winnen?! Mail naar esmee@solopartners.nl met waarom jij graag een logo zou willen winnen, de meest originele inzending wint!