#Ikzorgzelfstandig

Vanwege de huidige maatregelen omtrent het coronavirus kunnen wij helaas niet anders dan het evenement uitstellen. 26 mei zal #ikzorgzelfstandig niet plaatsvinden.

Wij hadden, en hebben, nog steeds enorm veel zin in dit evenement en vinden het jammer dat dit niet door kan gaan. Maar van uitstel komt geen afstel, beloofd!

Er is nog weinig zekerheid te verkrijgen over de gestelde maatregelen. Dat is dan ook de reden da wij nog geen toezegging kunnen doen op een andere datum. Zodra er meer duidelijk wordt brengen wij jou op de hoogte. De zorgverleners die een ticket hebben gekocht zijn via de e-mail op de hoogte gebracht.

Wat we ons voor kunnen stellen is dat er vragen zijn omtrent het evenement of onduidelijkheid in het dagelijks uitvoeren van je werkzaamheden. Wij staan je graag te woord en doen ons best om je te ondersteunen in deze tijd. Je kan ons bereiken middels het volgende telefoonnummer 085-2010140 of via info@solopartners.nl.

 

Dinsdag 26 mei 2020 vindt ons jaarlijkse
evenement #ikzorgzelfstandig weer plaats in Bunnik!

Het thema van dit jaar is:
Verbinden, inspireren en motiveren.

Als dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg willen wij graag onze leden én niet-leden zoveel mogelijk informeren over het ondernemen in de zorg. We hebben daarom weer een mooi programma opgesteld waarin alle aspecten van het ondernemen in de zorg aan bod komen.

De prijs voor een ticket is:
Leden: €55,- excl. BTW
Niet-leden: €75,- excl. BTW

Update: De tickets zijn uitverkocht.

 

Lezingen

Ook deze editie komen er weer interessante sprekers op ons event die een lezing geven. Deze willen we graag kort aan je voorstellen:

Lex Tabak – Expert in ondernemen in de zorg
Lex is in 2003 gestart als zelfstandig verpleegkundige in de zorg. Hij merkte dat hij als zzp’er in de zorg tegen een hoop barricades opliep en is in 2006 gestart met bloggen hierover. Uiteindelijk hebben SoloPartners en Lex in 2017 besloten om samen verder te gaan. Lex helpt ons bij het positioneren van de zelfstandige zorgprofessional. Lex is deze dag aanwezig als spreker in de plenaire ruimte, maar je kunt ook aanschuiven bij het tafelgesprek waar hij gespreksleider is. Tijdens de tafelgesprekken is er meer ruimte voor een goed gesprek en natuurlijk om vragen te stellen.
Nina de la Croix – Cabaretière 
Nina de la Croix studeerde in 2006 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Vervolgens haalde zij in 2007 de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival, en mocht zich sindsdien ‘cabaretière’ noemen. Vijf jaar lang toerde ze door het hele land, maar speelde ze ook in Curaçao, Bangkok en Doha haar avondvullende cabaretprogramma’s. Nina is de dagvoorzitter van het #ikzorgzelfstandig event.
Gijs Steijsiger – Belastingspecialist bij de Kroon adviseurs
Gijs bespreekt met jullie allerlei fiscale zaken die voor jou als ondernemer in de zorg van belang zijn. Gijs is deze dag aanwezig als spreker in de plenaire ruimte, maar je kunt ook aanschuiven bij het tafelgesprek waar hij gespreksleider is. Tijdens de tafelgesprekken is er meer ruimte voor een goed gesprek en natuurlijk om vragen te stellen.
Elize Breugem & Daniël Post – Advocaten gespecialiseerd in de zorg
Elize en Daniël zijn beiden advocaat bij Eldermans Geerts. Zij gaan deze dag dieper in op de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (Wkkgz). Hier valt onder andere het klachtrecht onder, maar ook andere zaken waar jij als zzp’er in de zorg mee te maken kunt krijgen. Zij geven tijdens onze lezing praktische tips en tricks en een aantal leuke voorbeelden.

Tafelgesprekken

Er is deze editie meer ruimte om relevante kennis op te doen. Er zijn namelijk 3 rondes, en per ronde kun je kiezen uit een inhoudelijke lezing of een wat meer persoonlijk tafelgesprek. De lezingen van Lex Tabak, Gijs Steijsiger en Eldermans Geerts zijn voor iedereen toegankelijk, het aantal plaatsen is onbeperkt. Het aantal plekken voor de tafelgesprekken is wel beperkt om zo voldoende ruimte te kunnen bieden voor een goed gesprek. Wij willen graag de tafelsprekers aan jullie voorstellen, maak kennis met:

 

Geertje Rikkerink & Ferdinand Peeters – Zorgscholing
Als zorgverlener krijgen we in toenemende mate te maken met mondigere cliënten. Zij denken actiever mee over de zorg die zij nodig hebben en de manier waarop deze zorg gegeven moet worden. Ze hebben soms bezwaren tegen het gebruik van hulpmiddelen. Zorgscholing en Ferdinand Peeters verzorgen een interactieve lezing waarin je praktische handvatten krijgt over communicatie in de zorg.
Michaël van de Giessen – Full stack developer SoloPartners
Je kunt bij Michaël aansluiten als je meer wilt weten over de inhoud van onze pakketten en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Hij neemt je mee in onze digitale omgeving, waar jij als zzp’er gebruik van kunt maken. Wist jij bijvoorbeeld dat er in de digitale omgeving allerlei modelovereenkomsten te vinden zijn?
Norbert Bakker – B2BSure
Norbert is gespecialiseerd in welke verzekeringen voor jou als zzp’er in de zorg handig of verstandig zijn. Tijdens dit gesprek is er alle ruimte om vragen te stellen.
Cil Verweij – Expert bedrijfsadministratie
Cil is gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsadministratie, en vooral de inrichting daarvan. Je kunt bij Cil aanschuiven voor informatie over de volgende onderwerpen:
– Aan welke eisen jouw administratie moet voldoen.
– Hoe je een correcte factuur maakt.
– BTW-plichtigheid en de kleine ondernemersregeling (KOR).
– Hoe het zit het met aangiften, en welke fiscale regelingen je kunt gebruiken.
– Wat de gevaren zijn van “verkapt dienstverband” en “onzuivere bemiddeling”.
Cees van Schadewijk – Online vindbaarheid op Google
Cees gaat met jullie bespreken hoe je ervoor kunt zorgen dat je beter gevonden wordt op zoekpagina’s zoals Google.
Ook kun je bij hem terecht met vragen over het zakelijk gebruik van Facebook.
Jelle Mostert – Bij Ons Advies
Jelle wil het met name gaan hebben over de verplichtingen die je hebt als zorgverlener bij het houden/voeren van een (online) cliëntendossier.
Het gaat hier met name om de wet- en regelgeving. Dus: wat is verplicht en wat niet? Waar moet je persé aan voldoen, waar moet je op letten en wat is niet verplicht.

We hebben voor deze dag 6 accreditatiepunten aangevraagd.

Planning #ikzorgzelfstandig

Wij ontvangen je graag in de Landgoederij in Bunnik vanaf 9:00u. Het programma begint om 10:00u.
Er is deze dag aan alles gedacht, we hebben in de middag een heerlijke lunch en ook voor drinken wordt gezorgd.
Hierbij kunnen wij uiteraard rekening houden met allergieën of dieetwensen, deze kun je doorgeven via bijeenkomsten@solopartners.nl
Het programma duurt tot 16:00u, waarna we het graag samen afsluiten.

Locatie & bereikbaarheid

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik
Zie onderstaande afbeelding voor locatie & route.

Ook dit jaar hebben er weer voor gezorgd dat jullie gebruik kunnen maken van een pendelbus vanaf het station.
Hieronder zie je een plattegrond met daarop de locatie van de pendelbus vanuit het station, en een eventuele looproute vanaf het station.

Aftermovie #ikzorgzelfstandig 2019

Ben jij er vorig jaar niet bij geweest? Bekijk dan hier onze aftermovie voor een sfeerimpressie!

Een aantal anonieme reacties van onze vorige editie:

“De sfeer, manier van presenteren ik heb het als een zeer positieve informatie dag ervaren”
“Mooie interactieve en inspirerende dag. Aan alles was gedacht”
“Goede dagvoorzitter, goede bevlogen sprekers. Veel relevante informatie. Heerlijke lunch in een mooie locatie”

Portretrecht
Tijdens dit evenement kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen jou wijzen op jouw portretrecht.
Indien je niet in beeld wilt komen, dan kun je dit melden bij de registratiebalie op de dag van het evenement.