Aanbod voor SoloPartners-leden; collectieve ‘IZZ Zorgverzekering door VGZ’ ⋆ SoloPartners

Aanbod voor SoloPartners-leden; collectieve ‘IZZ Zorgverzekering door VGZ’

Download whitepaper
Sluiten

Download onze Whitepaper

Wil jij gaan starten als zzp’er in de zorg of ben je al een tijdje ondernemer en wil je nog eens kijken of je alles op orde hebt? Download dan onze gratis whitepaper.

Download

Het is weer de tijd van het jaar waarin we moeten nadenken over onze zorgverzekering. Het kiezen van de juiste verzekering kan verwarrend en tijdrovend zijn; de verschillen in kosten, dekkingen en vergoedingen kunnen groot zijn. Het is dus belangrijk om je goed te oriënteren voordat je een keuze maakt. De juiste zorgverzekering kan je helpen om de medische kosten te dekken wanneer dat nodig is. Maar het kan ook invloed hebben op de zorgverleners die je kunt bezoeken en de behandelingen die worden vergoed.

Stichting IZZ

Stichting IZZ is een Nederlandse stichting die zich richt op het welzijn en de gezondheid van zorgmedewerkers. De zorgsector is veeleisend en kan zowel fysiek als mentaal belastend zijn. IZZ zet zich in voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van deze professionals.

Dit doet de stichting door het bieden van verschillende programma’s en diensten om hen te ondersteunen in hun professionele en persoonlijke leven:

 • Gezondheidsprogramma’s, bijvoorbeeld programma’s voor stressmanagement en gezonde levensstijl.
 • Onderzoek naar en kennisdeling over de gezondheid en het welzijn van zorgmedewerkers met als doel om de arbeidsomstandigheden te verbeteren.
 • Samenwerking met zorgorganisaties, vakbonden en andere relevante partijen om de arbeidsomstandigheden en de gezondheid van zorgmedewerkers te bevorderen.
 • En last but not least… een collectieve zorgverzekering voor zorgmedewerkers.

Samenwerking Stichting IZZ en Coöperatie VGZ 

De IZZ Zorgverzekering is samengesteld door Stichting IZZ. Het is dé zorgverzekering voor zorgmedewerkers; op maat gemaakt voor mensen die werken in de zorg. Al meer dan 40 jaar voert Coöperatie VGZ voor Stichting IZZ de IZZ Zorgverzekering uit.

Aanbod speciaal voor leden van SoloPartners

Stichting IZZ heeft een mooi aanbod, speciaal voor de leden van SoloPartners: de collectieve ‘IZZ Zorgverzekering door VGZ’.

Sluit jij als lid van SoloPartners de ‘IZZ Zorgverzekering door VGZ’ af?

Dan geniet je van:

 • een collectiviteitskorting van 20% op de aanvullende verzekeringen. Dit geldt voor alle gezinsleden.
 • een persoonlijk gezondheidsbudget (preventiebudget) van maximaal € 700,-. Ruime keuze uit cursussen en trainingen waarmee je aan je gezondheid werkt of een ander helpt. Denk aan een EHBO-cursus, een reanimatiecursus of een leefstijlcheck.
 • de voordelen van Coöperatie VGZ.Bijvoorbeeld toegang tot het programma ‘Zen in de zorg’ in de VGZ Mindfulness Coach-app.
 • een automatisch lidmaatschap van het IZZ ledencollectief. Met dit lidmaatschap profiteer je van verschillende ledenvoordelen. Denk bijvoorbeeld aan extra’s waarmee je kunt werken aan jouw gezondheid en korting op gezonde diensten en producten.

Bekijk hier het volledige aanbod van de ‘IZZ Zorgverzekering door VGZ’.

Wat wordt mijn premie?

Wil je de premie berekenen? Volg dan de volgende stappen:

 • Klik hier.
 • Scroll dan iets naar beneden en voer in de balk ‘SoloPartners’ in.
 • Hier kun je je verder oriënteren en vind je de premie

 

‘IZZ Zorgverzekering door VGZ’ afsluiten?

Doorloop bovenstaande stappen en sluit de ‘IZZ Zorgverzekering door VGZ’ af. Je hoeft dan verder niets te regelen met de lopende zorgverzekering; de oude polis wordt automatisch voor jou opgezegd.

Rol SoloPartners – geen winstoogmerk & geen advies

Het aanbod van ‘IZZ Zorgverzekeringen door VGZ’ is speciaal samengesteld voor zorgmedewerkers. SoloPartners stelt haar leden in staat te profiteren van de voordelen van deze zorgverzekering. Wij doen dit zonder winstoogmerk. Kortom, wij verdienen hier niet aan en krijgen geen vergoeding. Het aanbod moet ook niet worden gezien als een ‘advies van SoloPartners’. De afwegingen en (uiteindelijke) keuze om al dan niet voor de verzekering te kiezen, laten wij geheel aan jou; lid van SoloPartners.

Heb je nog vragen?

Neem dan een kijkje op www.izzdoorvgz.nl. Of neem rechtstreeks contact op met de klantenservice van IZZ Zorgverzekering op telefoonnummer 0900 – 8490 (gebruikelijke belkosten). Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08.00-20.00 uur en op zaterdag van 09.00-13.00 uur.

Let op: de klantenservice van SoloPartners kan je niet helpen met vragen over de IZZ Zorgverzekering door VGZ. Zij zullen daarom altijd doorverwijzen naar bovenstaande contactmogelijkheden.

Tip: kan je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste zorgverzekering? Volg dan het IZZ-webinar ‘Kies je zorgverzekering’. Wanneer? Op woensdag 13 december om 20.00 uur. Klik hier en schrijf je in.

Nog geen lid van SoloPartners?

Word lid en maak direct gebruik van het aanbod. En je profiteert van de vele voordelen die het SoloPartners-lidmaatschap biedt. Je kunt kiezen uit twee pakketten: het basispakket en het kwaliteitspakket. Wil je weten welk pakket het beste bij je past? Klik dan hier!