Laatste update 5 augustus 2019 om 09:35

SoloPartners groeit hard door. Dit jaar alleen al hebben we een groei van ruim 40% gerealiseerd! Lidmaatschap van SoloPartners spreekt zzp’ers in de zorg aan en dat willen we graag zo houden. Maar waarom is lidmaatschap van SoloPartners zo belangrijk voor zzp’ers in de zorg?

Met een lidmaatschap van SoloPartners heb je je klachtenregeling op orde

Voor alle leden. Alhoewel de klachtenregeling inmiddels onderdeel uitmaakt van een bredere reeks van verplichtingen voor zzp’ers in de zorg, vormt de aansluiting op onze klachtenregeling nog steeds een belangrijke reden voor lidmaatschap. Daarmee heb je conform de nieuwe eisen de beschikking over een klachtenfunctionaris en een Geschilleninstantie. Uiteraard blijft de klachtenregeling onderdeel van ons basislidmaatschap.

Belangenbehartiging

Voor alle leden. Solopartners heeft dit jaar definitief gekozen voor de positie van branche organisatie voor zzp’ers in de zorg. Dit doen wij omdat we geloven dat zzp’ers een volwaardige en zelfstandige positie verdienen binnen de zorg. We konden dat alleen met voldoende massa en we zijn inmiddels goed op weg. We hebben vanaf dit jaar de expertise van Lex Tabak betrokken en hem duurzaam aan Solopartners verbonden. Daarmee hebben we ons netwerk versterkt en ons expertise niveau vergroot. Vanaf nu maken we ruimte voor actieve belangenbehartiging voor zzp’ers in de zorg.

De Wkkgz eisen op orde

Voor kwaliteitsleden. Onze kwaliteitsleden treffen binnen de inlog omgeving van Solopartners een aantal extra faciliteiten. Solopartners heeft de eisen vanuit de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (Wkkgz) op orde gebracht voor de kwaliteitsleden. Binnen deze omgeving kun je zelf incidenten registreren, een VOG aanvragen, je portfolio aanvullen en tref je een kwaliteitssysteem zoals dat voor zzp’ers verplicht is binnen de Wkkgz. Als kwaliteitslid voldoe je dus aan de eisen zoals die sinds 1-1-2016 gelden voor zzp’ers. Ben je al basislid, maar wil je niet al de Wkkgz eisen zelf op orde brengen? Doe dan een upgrade van jouw lidmaatschap binnen de online omgeving.

Onderdeel van het collectief

Voor alle leden. Met ruim 6000 leden kunnen we inmiddels spreken van een grote groep en de kunst wordt om toch ook een gevoel van community te creëren voor onze leden. Veel van onze leden hebben dezelfde vragen en de behoefte aan het delen van kennis en informatie is groot merken we. In 2018 starten wij met een aantal bijeenkomsten voor al onze leden. Daarbij wisselen we de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden uit en staan we vooral in contact met elkaar.

Jouw aanspreekpunt bij vragen

Voor alle leden. SoloPartners werkt hard aan de dienstverlening voor onze leden. Heb je zelf nog suggesties? Meld het ons >>

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 19000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket