De perfecte software-omgeving voor online dossiers

Bericht geplaatst 21 juni 2019 om 10:15

Maak kennis met onze partner: Bij Ons Advies

Als brancheorganisatie steunen we zelfstandige zorgprofessionals op alle niveaus. Daarvoor werken we nauw samen met diverse partners: specialisten die onze leden met gericht advies verder helpen. In deze rubriek stellen we ze voor, steeds aan de hand van vijf vragen en vijf antwoorden. Deze keer: implementatiespecialist Jelle Mostert van Bij Ons Advies.

Wat doet Bij Ons Advies?

“We helpen klanten met vragen over de Nedap Ons-software, die binnen de ouderenzorg veel gebruikt wordt. Bijvoorbeeld om elektronische cliëntendossiers optimaal op te stellen. Nedap ontwikkelt deze software, maar vraagt andere bedrijven de implementatie te doen. Daarom hebben wij dat, met een aantal anderen, opgepakt. Daarmee helpen we veel zorginstellingen, en sinds kort ook zzp’ers in de zorg.”

Ook zzp’ers? Waarom specifiek die doelgroep?

“Veel zorgprofessionals willen de Nedap Ons-software gebruiken, maar de hoge startkosten vormen vaak een drempel. Daarom zijn we in gesprek gegaan met Nedap. Dat probleem wilden we namelijk oplossen.”

En, wat was de uitkomst?

“We zijn nu bezig met een software-omgeving waar zzp’ers tegelijkertijd in kunnen werken. Dat heeft meerdere voordelen. Allereerst ontloop je een deel van de startkosten voor het opzetten van een nieuwe softwareomgeving. Maar nog belangrijker: het maakt de samenwerking tussen zzp’ers eenvoudiger. Zo kunnen zorgprofessionals samen cliënten helpen als dat nodig is, zonder veel gedoe in de elektronische cliëntendossiers.”

Vanwaar de samenwerking met SoloPartners?

“SoloPartners is de ideale sparringpartner. Wij zijn helemaal thuis op het gebied van de Nedap Ons-software en hebben dus de tools om te zorgen voor een omgeving waarin klanten hun dossiers eenvoudig en overzichtelijk kunnen opzetten. SoloPartners kan juist inhoudelijk meedenken over die dossiers en alle zaken daaromheen. Het bedrijf kent alle ins en outs van de ouderenzorg. Die kennis kunnen we goed gebruiken.”

Kun je daar een voorbeeld van geven?

“SoloPartners heeft eens onderzocht wat zorgprofessionals willen betalen voor een softwarepakket. De uitkomst: dertig euro per maand. Dan kunnen wij wel een perfecte omgeving bouwen, maar als die honderd euro per maand kost, bereiken we onze doelgroep niet. Dat is dus kennis waar we op in kunnen en moeten spelen, willen we de Nedap Ons-software toegankelijk maken. Zo vullen we elkaar aan en komen we samen tot de beste oplossingen.”

Benieuwd naar de mogelijkheden die onze partner biedt? Klik hier.

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 30.000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket