Verlenging aanvraag

Bericht geplaatst 6 november 2020 om 16:26

De aanvraagperiode is verlengd tot en met dinsdag 10 november 2020. Eerder werd de aanvraag al verlengd van 31 oktober naar 6 november. Het kabinet wil graag zijn waardering uitspreken voor de uitzonderlijke prestatie die de mensen werkzaam in de sector Zorg en Welzijn hebben geleverd. Dit doen ze met een zorgbonus van €1000 netto.

lid worden

We hebben eerder al artikelen geschreven over de zorgbonus. We hebben onder andere een stappenplan naar de zorgbonus voor jullie gemaakt. Hierin staat uitgelegd hoe jij als zzp’er in aanmerking komt voor de zorgbonus. Als dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg, hebben wij niet stil gezeten in tijden van corona. We hebben er alles aan gedaan om de zzp’er een stem te geven in deze uitzonderlijke tijd. Tijdens de eerste golf hebben wij PBM voor onze leden en andere zzp’ers beschikbaar gesteld. En ook hebben wij ons hard gemaakt voor voorrang bij de teststraten, zodat het werk snel weer hervat kon worden. We schreven er meer over in deze update.

Verhalen uit de praktijk

Voor veel zzp’ers in de zorg is de coronacrisis ze niet in de koude kleren gaan zitten. Wij hebben inmiddels al veel verhalen uit de praktijk gehoord. Het is zelfs een wekelijks item geworden op onze website. Zo spraken wij Marloes Tiggelaar die tijdens de eerste golf werkzaam was in Tilburg, dé brandhaard van dat moment. En ook Karlijn Kruithof die haar werk altijd met overgave doet, ook tijdens de corona uitbraak. Zij vertellen hoe het ze is vergaan tijdens de corona uitbraak en hoe de zorgbonus voor hen niet werd aangevraagd.

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 27000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket