Zelfstandige zorgverlener wint het opnieuw van de belastingdienst

Bericht geplaatst 10 juli 2014 om 15:10

Wederom heeft de Hoge Raad zich uitgesproken in het voordeel van de zelfstandige zorgverlener! Dit is natuurlijk erg positief, zeker omdat de zelfstandige zorgverlener sterk onder vuur ligt.

De hoge Raad heeft namelijk uitspraak gedaan inzake de BTW kwestie. Hierin is geconcludeerd dat deze zelfstandige zorgverlener niet BTW plichtig is inzake de casussen die zij hebben behandeld. Als reactie hierop heeft staatssecretaris Wiebes van Financiën inmiddels in een Officiële brief aan de Tweede Kamer laten weten dat deze uitspraak gevolgen heeft voor de BTW-behandeling van zelfstandige zorgverleners.

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 30.000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket