Jelle Mostert – gespecialiseerd in Nedap Ons

Er werken ontzettend veel mooie mensen in de zorg. Iedere week ontmoet ik zorgprofessionals die vol passie over hun cliënten vertellen, maar ook uitdagingen zien in de administratieve lasten.

Deze administratie en (soms technische) software tegenwoordig niet meer weg te denken, maar kan wel een struikelblok vormen in het uitvoeren van de best mogelijke zorg.

Het is mijn passie om deze struikelblokken weg te halen en de nodige zorgadministratie zo eenvoudig mogelijk voor je te maken. Hierdoor komt er meer tijd voor de cliënt beschikbaar. Jij kunt dan doen waar jij goed in bent!

Wat doen we?

Samen met mijn moeder Ineke ben ik eigenaar van Bij Ons Advies. We zijn een klein team aan specialisten op het gebied van de Nedap Ons software. Vanaf 2010 adviseren we zorginstellingen door heel Nederland bij het gebruik van de Ons software in de ouderenzorg, VG-sector en GGZ. Hierin begeleiden we zzp’ers, maar ook startende, kleine en middelgrote zorginstellingen.

We vinden het heerlijk om praktisch te werk te gaan, dingen zo eenvoudig mogelijk voor je te maken en ondersteunend te kunnen zijn in het zorgproces.

Gezamenlijk cliëntdossier voor zzp’ers

Onlangs heb ik samen met SoloPartners, Nedap en een aantal collega’s een gemakkelijk en veilig online cliëntendossier ontwikkeld. Hierin kun je heel eenvoudig online je eigen cliëntdossiers bijhouden en deze kun je delen met andere collega zzp’ers voor een optimale samenwerking. We noemen dit: ZZP in Ons Dossier.

Je kunt simpelweg een cliënt toevoegen, alle gegevens vastleggen en starten met het bijhouden van je dossier. Je krijgt daarnaast toegang tot een online portaal waarin je via simpele video’s leert hoe alles werkt. Al je vragen kun je stellen op ons interactieve forum waar je ook gelijkgestemde zzp’ers kunt leren kennen en contact kunt leggen.

Misschien is het iets voor jou? Klik dan even op deze link: ZZP in Ons Dossier.