Laatste update 4 mei 2021 om 14:34

Norbert is partner bij B2Bsure, adviesbureau voor risico- en verzekeringsmanagement. Hij begeleidt grote en kleine bedrijfs- en beroepsorganisaties, MKB bedrijven en zelfstandigen bij het beoordelen van risico’s en kansen en het maken van duidelijke en begrijpelijke keuzes daarin.

 ZZP-ers en kleine MKB bedrijven adviseert Norbert vooral op gebied van bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid en inkomen (arbeidsongeschiktheid); hij is daarin een van de specialisten in Nederland.

Zijn kennis en ervaringen deelt Norbert ook op ondernemersforum Higherlevel.nl, waar hij een van de meest actieve en meest gewaardeerde leden is.

Norbert voert voor Solopartners een onderzoek uit naar risico’s en problemen waar Zelfstandigen in de Zorg tegen aan lopen, en hoe deze te voorkomen, te beperken of wellicht te verzekeren zijn. Daarnaast kijkt Norbert namens Solopartners naar verbeteringen voor de leden op het gebied van acceptatie, premie en voorwaarden van verzekeringen

Norbert zal regelmatig artikelen plaatsen over risico’s en verzekeringen voor zelfstandigen in de Zorg.

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 27000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket