Laatste update 26 oktober 2021 om 11:42

Als lid van het SoloPartners kwaliteitspakket kun je via ons elk jaar gratis een Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen. Het proces is als volgt:

  • Log in op jouw MijnSolo omgeving
  • Klik bovenin het menu op ‘Aanvullende eisen’.
  • Klik op het kopje ‘VOG aanvragen’

Dienst Justis

Wij ontvangen jouw aanvraag direct per mail en verwerken dit bij Justis. Justis is de screeningsautoriteit, zij screenen personen en organisaties en geven de VOG uit wanneer er geen conflicten zijn gevonden uit het verleden. Nadat wij de aanvraag voor je hebben ingediend bij Justis, ontvang je via Justis een e-mail. Zorg dat je de inloggegevens van je DigiD bij de hand hebt, deze heb je nodig om in te loggen bij Justis. Je betaalt de kosten voor de VOG in eerste instantie zelf aan Justis. Wij kunnen dit niet voor jou doen omdat wij niet in jouw DigiD kunnen en mógen komen. Zodra de betaling is voltooid wordt de aanvraag in behandeling genomen en ontvang je de VOG per post thuis. Je kunt ons dan een factuur sturen van de gemaakte kosten. De factuur mag naar info@solopartners.nl o.v.v. lidnummer en VOG 2021.

Let op! Een factuur moet aan een aantal eisen voldoen.

Wij vragen de VOG voor je aan, dit is ook terug te zien op de VOG zelf. Zo heb je een ‘neutrale’ VOG en kun je deze eventueel voor meerdere opdrachtgevers gebruiken. Wij vragen standaard ‘profiel 45 Gezondheidszorg en Welzijn van mens en dier’ voor je aan. Heb je een ander profiel nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice voordat je de aanvraag bij ons indient.

Wij vergoeden zowel de aanvraag als de uitgifte van de VOG. Het is dus geheel kosteloos voor onze kwaliteitsleden.

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 22000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket