Waar kan ik mijn bewijs van lidmaatschap vinden?

Geplaatst op: 13 augustus 2019 - Dit artikel printen - Dit artikel delen

Het bewijs van lidmaatschap bij SoloPartners is het certificaat dat je kunt terugvinden in jouw ‘eigen digitale omgeving’.

Inloggen in je digitale omgeving doe je hier. Je kunt het certificaat eenvoudig downloaden via onze website.

Eigenlijk zie je zodra je ingelogd bent al een blauwe knop onder je gegevens staan met ‘Certificaat downloaden’.
Door hier op te klikken heb jij direct je certificaat als PDF bestand op je computer staan.
Je kunt deze vervolgens gemakkelijk doorsturen naar opdrachtgevers of uploaden voor een keurmerk vanaf je eigen computer.

Het certificaat vind je ook door linksboven te klikken op ‘Mijn gegevens’. Als je hierop klikt verschijnt er een menu.
De eerste optie in dit menu is ‘certificaat downloaden. Als je hierop klikt begint de download automatisch.