Met het kwaliteitspakket heb je alle items uit het basispakket zoals, de erkende klachtenregeling, gratis webinars & bijeenkomsten, gratis whitepapers en kun je eenvoudig voldoen aan de overige wettelijke eisen door gebruik te maken van de volgende tools:

Gratis VOG (t.w.v. €33,85)

Vaak vragen nieuwe opdrachtgevers om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), soms is dit zelfs verplicht. Wij bieden elk jaar een gratis VOG aan. De VOG die we aanvragen is neutraal en dus voor meerdere opdrachtgevers inzetbaar. We vergoeden zowel de aanvraag als het verstrekken van de VOG.

Vermelding registratie LRZa op je certificaat

Sta jij ingeschreven in het Landelijk Register Zorgaanbieders (LRZa)? Dan kun je dat aantonen met ons certificaat. Let wel op, dit betekent niet dat jij je hebt gemeld. Als jij als zzp’er in de zorg bent gestart op of na 1-1-2022 dan moet jij je altijd melden bij het CIBG vanwege de meldplicht uit de Wtza. Dit staat los van jouw registratie in het LRZa.

Downloadbaar cliëntendossier

Het voeren van een cliëntendossier is van belang om aan te kunnen tonen dat er zorg is verleend en overleg is geweest met de cliënt. Ook is dit een verplicht onderdeel van het kwaliteitssysteem (Wkkgz). 

Certificaat van lidmaatschap

Je ontvangt binnen 1 werkdag je certificaat in je inbox. Hiermee kun jij aan opdrachtgevers aantonen dat een klachtenregeling hebt en bent aangesloten bij een klachtenfunctionaris en geschilleninstantie.

Vilans protocollen (t.w.v. €30 per jaar)

Als zzp’er in de zorg ben je verplicht om te werken volgens de protocollen die gelden voor jouw beroepsgroep. De Vilans protocollen bevatten meer dan 500 voorbehouden, risicovolle en overige handelingen. Als lid van het kwaliteitspakket kun je hier gratis gebruik van maken. Je sluit een abonnement af bij Vilans en krijgt €30 korting als je jouw SoloPartners lidnummer vermeldt. 

Korting op e-learning (t.w.v. €130 per jaar)

In samenwerking met ZorgScholing hebben we een zeer uitgebreid, geaccrediteerd, e-learningpakket opgezet. Deze bestaat uit meer dan 240 modules waarbij je zelf kunt kiezen of je gaat voor verbreding, verdieping of het op peil houden van je kennis. Leer op je eigen tempo, op een tijdstip dat jou uitkomt. Jij hebt de regie.

Model zorgovereenkomst

Het is belangrijk om voorafgaand aan een opdracht, duidelijke afspraken te maken met je opdrachtgevers. Deze leg je vast in de overeenkomst. In het kwaliteitspakket vind je verschillende modelovereenkomsten, waaronder:

  • Model behandelovereenkomst
  • Modelovereenkomst van opdracht
  • Model samenwerkingsovereenkomst

Is er geen ruimte voor een eigen zorgovereenkomst? Maak dan gebruik van het model Algemene Voorwaarden. Op deze manier heb je alsnog zelf de regie over jouw voorwaarden.

Model medicatiebeleid

Het model medicatiebeleid is iets anders dan een medicatieprotocol. Het medicatiebeleid gaat in op de wijze waarop jij als zorgaanbieder omgaat met medicatieverstrekking.

Incident- en klachtmeldingen

In jouw MijnSolo omgeving vind je een handige tool om klachten en incidenten te registreren. Het registreren van klachten en incidenten is onderdeel van jouw kwaliteitssysteem. Dit is verplicht vanuit de Wkkgz.

Sterke belangenbehartiger

Als brancheorganisatie behartigen wij jouw belangen. Wij zijn er om jou te ondersteunen in het ondernemerschap. We maken ons hard voor jouw positie op de arbeidsmarkt.

Privacyverklaring

Met de privacyverklaring geef jij aan hoe je omgaat met de persoonlijke gegevens van jouw cliënten. Dit ben je verplicht vanuit de AVG. In de MijnSolo omgeving vind je een model privacyverklaring die je kunt aanpassen naar jouw situatie.

Online portfolio

In de MijnSolo omgeving kun je eenvoudig alle belangrijke bestanden uploaden en toevoegen aan je portfolio. Dit portfolio kun je delen met opdrachtgevers.

MijnSolo

Alle items uit het kwaliteitspakket kun je vinden in jouw MijnSolo. Dit is dé plek waar je alle belangrijke items veilig en overzichtelijk kunt bewaren.

Sluit je aan bij meer dan 37.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket