Kwaliteitspakket: Veel meer dan alleen een klachtenregeling

Laat ons je ondersteunen in het (gemakkelijk) kunnen voldoen aan wet- en regelgeving. Een modelovereenkomst bijvoorbeeld biedt handvatten om tot je eigen overeenkomst te komen. Ondersteuning middels een digitale omgeving bij het opzetten van een kwaliteitssysteem, wat nodig is om te voldoen aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg(Wkkgz). Dit en meer heb je in ons kwaliteitspakket voor €160,- per jaar.

Wat zit er allemaal in ons kwaliteitspakket?

In ons kwaliteitspakket zitten de onderdelen van het basispakket, dus ook de klachtenregeling is inbegrepen, en daarbij:

Gratis VOG

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is gebruikelijk om te verstrekken bij nieuwe opdrachtgevers en soms zelfs verplicht in de zorg. Daarom kun je via SoloPartners gratis een VOG aanvraag doen. Wij vergoeden zowel de aanvraag als het verstrekken van de VOG.

Downloadbaar cliëntendossier

Het voeren van een cliëntendossier is van belang om aan te kunnen tonen dat er zorg is verleend en overleg is geweest met de cliënt. Tevens is dit een verplicht onderdeel van jouw kwaliteitssysteem (verplichting Wkkgz). Wij geven je de mogelijkheid je eigen dossier samen te stellen met ons downloadbare cliëntendossier.

Certificaat van lidmaatschap

Binnen een paar minuten na inschrijving kan jij al in het bezit zijn van ons bewijs van lidmaatschap. Zo kan jij direct bij opdrachtgevers en/of cliënten aantonen dat je bij ons bent aangesloten.

Vilans protocollen

Binnen je kwaliteitssysteem dien je te werken volgens beroepsprotocollen. Vele protocollen zijn online gratis in te zien. Dit is niet het geval bij de Vilans protocollen. Deze protocollen bieden één norm voor maar liefst 500 voorbehouden, risicovolle en overige zorg handelingen. Een abonnement voor deze protocollen zit in het kwaliteitspakket. Je kunt dan inloggen in de online omgeving van Vilans.

Model zorgovereenkomst

Duidelijkheid in afspraken bij het aangaan van een opdracht is belangrijk. Wij bieden een goede basis aan met verschillende model zorgovereenkomsten. Dit pakket bevat een model behandelovereenkomst, een modelovereenkomst van opdracht en een model samenwerkingsovereenkomst.
Stel er is geen ruimte voor een eigen zorgovereenkomst omdat er een zorgovereenkomst middels svb wordt aangeboden. Maak dan gebruik van het model Algemene voorwaarden. Op deze manier heb je alsnog inbreng op de voorwaarden.

Model medicatiebeleid

Het model medicatiebeleid is iets anders dan een medicatieprotocol. Het medicatiebeleid gaat in op de wijze waarop jij als zorgaanbieder omgaat met medicatieverstrekking.

Incident- en klachtmeldingen

Wij bieden je de mogelijkheid om je incident- en klachtregistraties in je digitale omgeving te doen. Zodat ook dit onderdeel van je kwaliteitssysteem (Wkkgz) geborgd is.

Sterke belangenbehartiger

Als dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg behartigen wij jouw belangen. Wij zijn er om jou te ondersteunen, thuis, op de werkvloer, bij zorgverzekeraars en in Den Haag.

Privacyverklaring

Om jou als ondernemer in de zorg te ondersteunen bieden wij jou een model privacyverklaring aan, geheel volgens de eisen van de AVG.

Portfolio

Jezelf presenteren in een portfolio, dat is toch ideaal? Wij hebben een opzetje gemaakt waarin jij de documenten kunt uploaden om tot een portfolio te komen.

Eigen digitale omgeving

Je maakt gebruik van je eigen digitale omgeving waarin je alle bovenstaande onderdelen kan inzien.

Kies dit pakket

Sluit je aan bij meer dan 19000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket