Met onze pakketten ondersteunen wij de zzp’er in de zorg met het voldoen aan wet- en regelgeving. Het basispakket is gericht op de zzp’er die de overige wettelijke eisen zelf al op orde heeft. Hierin vind je o.a. de erkende klachtenregeling. En daarnaast bieden we het kwaliteitspakket aan, hiermee kun je eenvoudig voldoen aan de overige Wet- en regelgeving.

Het basispakket

Met het basispakket voldoe je aan de eis rondom de klachtenregeling volgens de Wkkgz, de Wvggz, de Jeugdwet en de Wzd. Klachten worden altijd gratis in behandeling genomen, je betaalt dus geen eigen risico. Als lid van het SoloPartners basispakket blijf je automatisch op de hoogte van het laatste nieuws, kun je gratis deelnemen aan webinars en bijeenkomsten en ontvang je de Wkkgz whitepaper en de whitepaper ‘Werken als zzp’er in de zorg’. Let op, dit pakket is bedoeld voor zzp’ers die de overige wettelijke eisen al op orde hebben. Het pakket kost 75,- per jaar, je betaalt eenmalig 20,- inschrijfkosten.

Het kwaliteitspakket, méér dan een klachtenregeling

In het kwaliteitspakket vind je alle tools om ook aan de overige wettelijke eisen te voldoen. Het kwaliteitspakket kost 160,- per jaar en je betaalt geen inschrijfkosten. Het totale voordeel bedraagt €213,85! Inschrijven is eenvoudig, je ontvangt het certificaat binnen 1 werkdag.

+ Elk lidmaatschapsjaar een gratis VOG (t.w.v. €33,85)
+ Mijn Vilans Protocollen (t.w.v. €30,- per jaar)
+ Korting op e-learning (t.w.v. €130,- per jaar)
+ Klachten en incidenten registreren en melden
+ Downloadbaar cliëntendossier
+ Diverse modelovereenkomsten
+ Online portfolio