Wij ondersteunen de zelfstandige zorgaanbieder bij het voldoen aan wet- en regelgeving middels een tweetal pakketten. De één gericht op de zzp’er in de zorg die zelf alles al op orde heeft wat betreft wet- en regelgeving. Daarnaast een zo ondersteunend mogelijk pakket, hiermee kun jij gemakkelijk voldoen aan wet- en regelgeving. Ook voor advies over zelfstandig ondernemen in de zorg, kun je bij ons terecht. Blijf via onze nieuwsartikelen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Het basispakket

Als lid van het basispakket voldoe je aan de eis rondom de klachtenregeling van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz), de Wet verplichte ggz (Wvggz), de Jeugdwet en de Wet zorg en dwang (Wzd). Voor €75,- per jaar heb je deze wettelijke eis op orde. Je betaalt eenmalig €20,- inschrijfkosten. Je betaalt bij ons geen eigen bijdrage voor het behandelen van een klacht. Daarbij ben je met dit lidmaatschap aangesloten bij dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Dit pakket is bedoeld voor zzp’ers in de zorg die zelf de overige eisen al op orde hebben.

Het kwaliteitspakket, méér dan een klachtenregeling

Het kwaliteitspakket bevat net als het basispakket een klachtenregeling die voldoet aan de wettelijke eisen plus aansluiting bij dé brancheorganisatie. Dit pakket bied je zoveel meer ondersteuning bij het voldoen aan de overige eisen van wet- en regelgeving. Het kwaliteitspakket is uitgebreid met onder andere:

– Elk jaar een gratis VOG (t.w.v. €33,85)
– Mijn Vilans Protocollen (t.w.v. €30,- per jaar)
– Korting op e-learning (t.w.v. €130,- per jaar)
– Klachten en incidenten registreren en melden
– Downloadbaar cliëntendossier
– Model privacyverklaring (AVG)
– Model medicatiebeleid
– Model behandelovereenkomst (WGBO)
– Modelovereenkomst van opdracht
– Modelsamenwerkingsovereenkomst
– Model algemene voorwaarden
– Online portfolio