Amsterdam UMC zoekt zzp’ers

fabels

Bericht geplaatst 14 oktober 2022 om 14:28

Het onderzoeksteam van Amsterdam UMC heeft ons verzocht om hen te helpen aan zzp’ers die te maken hebben (gehad) met ziekte. De oproep vanuit het Amsterdam UMC naar jullie vind je hieronder.

Bij het Amsterdam UMC zijn we onlangs gestart met een onderzoek waarin we willen kijken naar de ondersteuningsbehoeften van zzp’ers bij ziekteverzuim en de terugkeer naar werk. Hiervoor willen we  groepsinterviews houden met zzp’ers om zo een beter beeld te krijgen van hun ervaringen met ziekteverzuim en de terugkeer naar werk, de knelpunten waar ze tegenaan lopen rondom ondersteuning en mogelijkheden om deze ondersteuning te verbeteren.  

Voor deze groepsinterviews zijn wij op zoek naar zzp’ers die hun ervaring met ziekteverzuim (en terugkeer naar werk) graag willen delen. Een groepsinterview duurt ongeveer 1,5 uur. We zullen onder andere vragen welke ondersteuning je gemist hebt en welke ondersteuning juist heeft geholpen bij de terugkeer naar werk.

Wil jij graag je ervaringen delen? Meld je dan aan voor een groepsinterview op één van de volgende data:  

  • Woensdag 9 november, 10.00-11.30 uur (online) 
  • Donderdag 10 november, 16.00-17.30 uur (Amsterdam UMC, locatie AMC of online) 
  • Maandag 14 november, 18.30-20.00 uur (online) 

Je kunt je via deze link aanmelden.

Als dank voor deelname ontvang je een VVV-bon van €15.  

Wil je meer informatie? Of ben je niet beschikbaar op een van deze data, maar wil je wel graag meedoen? Neem dan contact op met Alexandra Montanus (a.w.a.montanus@amsterdamumc.nl).  

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 42.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket