SoloPartners is al jaren partner van Zorgscholing. We vinden elkaar op het thema ‘kwaliteit’ en delen een ideaal; beiden willen we de zorg steeds beter maken. Kennis en kunde zijn daarbij onmisbaar. Wíj helpen je graag om jouw kennis en kunde in topconditie te houden. We bieden daarom voordelig een uitgebreide set e-learnings aan voor de leden van SoloPartners.

Aanbieding voor SoloPartners leden

Voortaan kun je als lid van SoloPartners gebruik maken van een zeer complete, door V&VN geaccrediteerde set van ruim 240 e-learningmodules. Jij krijgt de volledige regie; ga je voor verbreding, verdieping of wil je jouw kennis gewoon op peil houden? 

Geaccrediteerde e-learningmodules

Jouw digitale boekenkast wordt gevuld met informatie over onderwerpen die belangrijk zijn voor jou. Maak keuze uit de (ruim) 240 modules; van ziektebeelden tot vaardigheden, van wetgeving tot soft skills. Leer wat jij wilt leren, in jouw eigen tempo, op een tijdstip dat jou uitkomt. 

Kwaliteitsleden betalen nog geen 10 euro per maand.

Van: €249,- per jaar, voor: €119,- (kwaliteitsleden)

De korting wordt gebaseerd op jouw lidnummer. Kwaliteitsleden betalen €119,- per jaar en basisleden betalen €180,- per jaar. Ben je benieuwd welke e-learnings er allemaal voor jou beschikbaar komen? Bekijk dan hier het overzicht. Alle e-learnings blijven een jaar beschikbaar, daarna kun je ervoor kiezen om opnieuw een jaar te verlengen.

Zorgscholing

Zorgscholing organiseert bij- en nascholingen voor zorgprofessionals. Deze trainingen verzorgen we vrijwel dagelijks, op locaties door heel Nederland. De onderwerpen van onze trainingen zijn zeer divers, maar altijd zorg gerelateerd. Omdat we ook de link leggen naar wet- en regelgeving sluiten onze trainingen goed aan op de ondernemersbehoeften van zelfstandige zorgverleners.

Onze lat ligt hoog; echt tevreden zijn we pas als onze cursisten na het volgen van een cursus niet alleen ‘weten’, maar ook ‘snappen’ wat zij moeten doen.

Eigen regie

Trainingen die je via ons volgt bestaan vaak uit meerdere componenten. Je krijgt de leerstof op verschillende manieren aangeboden, dit noemen we blended learning. Een veel voorkomende combinatie is een (online) bijeenkomst met voorbereidende e-learning. 

We merken dat met name zzp’ers het prettig vinden om, ook als het over bijscholing gaat, zelf de regie te bewaren. Zij willen in hun eigen tempo leren, op een moment dat het hen schikt. Herkenbaar? 

Sluit je aan bij meer dan 42.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket