Als brancheorganisatie zetten wij ons dagelijks in om de groep zzp’ers in de zorg te vertegenwoordigen. Dit doen we door relevante informatie te verspreiden en onze kennis te delen. Om ervoor te zorgen dat we dit op de juiste manier doen houden we altijd contact met externe stakeholders die in relatie staan tot onze doelgroep. Denk hierbij aan bemiddelaars.

Behoort jouw organisatie ook tot deze groep stakeholders? Lees dan eens verder. Wellicht kunnen we elkaar versterken in het belang van de zzp’ers in de zorg.

Wij zijn er van overtuigd dat de zzp’er in de zorg onmisbaar is. Het is dan ook onze taak om signalen vanuit de zzp’ers in de zorg te herkennen en daarnaar te handelen. We merken echter dat ook externe partijen ons benaderen met vraagstukken of knelpunten. Onze rol als adviesorgaan en gesprekspartner nemen wij heel serieus. Meedenken met organisaties over het inzetten van zzp’ers is ons niet vreemd. Met enige regelmaat geven we op aanvraag presentaties aan zzp’ers in de zorg. Hierbij komen onderwerpen zoals actualiteit en wet- en regelgeving komen aan bod.

Je kunt op onze website meerdere artikelen vinden gericht op het ondernemerschap in de zorg, en hoe belangrijk het is om als ondernemer buiten dienstverband te blijven. Als organisatie die in relatie staat tot de zzp’ers in de zorg is deze kennis voor jouw organisatie ook van belang.

Bekijk onderstaande artikelen:

Alle relevante informatie voor (startende) zzp’ers bieden wij gebundeld aan in een handige whitepaper. We gaan uitgebreid in op onderwerpen zoals wet- en regelgeving, verzekeringen en het ondernemerschap. Deze whitepaper kan voor jouw organisatie ook erg handig te zijn om te delen met de zzp’ers in de zorg binnen jullie doelgroep of om zelf inzicht te verkrijgen.

Je kunt de whitepaper hier gratis downloaden.

Signalen

Neem gerust contact met ons op als je merkt dat er knelpunten of vraagstukken ontstaan gerelateerd aan zzp’ers in de zorg, dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op de organisatie rondom de inzet van zzp’ers. Deze signalen en vragen helpen ons namelijk enorm om een beter beeld te krijgen van de huidige markt. Afhankelijk van het signaal kunnen we ons op die manier direct op de juiste manier inzetten in het belang van de zzp’ers in de zorg.

Interesse in een samenwerking?

Dagelijks staan jullie in contact met de zelfstandige zorgaanbieder. Denk jij dat er opties zijn om elkaar aan te kunnen vullen in het belang van de zzp’er in de zorg? Neem dan contact met ons op via communicatie@solopartners.nl.

Sluit je aan bij meer dan 41.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket