Agenda

SoloPartners is de brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij vinden het belangrijk om jullie persoonlijk te spreken. Daarom willen wij jullie laten weten waar je ons kan ontmoeten! Zien we je binnenkort?

Massage- Complementairvakbeurs

13 maart 2020
09:00 - 17:00

Wij zijn ook dit jaar weer te vinden op de Massage- Complementairvakbeurs. Je vind ons op stand 207. We denken graag met je mee over hoe je kunt voldoen aan wet- en regelgeving! Gebruik de code: solo en ontvang €5,- korting op je ticket.

Meer info

Massage- Complementairvakbeurs

14 maart 2020
09:00 - 17:00

Ook op zaterdag vind je ons op de Massage- Complementairvakbeurs in Hoevelaken op stand 207. Ben je zelfstandig ondernemer in de complementaire sector kom dan langs! Gebruik de code: solo en ontvang €5,- korting op je ticket.

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – maart

24 maart 2020
19:00 - 21:00

Meld je aan voor de maandelijkse bijeenkomst in maart in de omgeving van Hoogeveen. Wij brengen je tijdens de bijeenkomst graag op de hoogte van de actualiteiten die van belang zijn voor jou als zzp’er in de zorg. En uiteraard horen wij graag van jou waar je nog niet helemaal uit komt! Ruimte genoeg om kennis te delen met elkaar.

 

Meer info

Ondernemerschap zelfstandige zorgaanbieder * Zorg-Link

8 april 2020
14:00 - 16:00

Wij verzorgen bij Zorg-Link een presentatie over het zelfstandig ondernemen in de zorg. We halen de eisen aan die gesteld worden aan de zelfstandige zorgprofessionals vanuit zorg-, fiscale en overige wetgeving. Heb je interesse hierbij te zijn? Neem dan contact op met Zorg-Link.

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – april

14 april 2020
14:00 - 16:00
Omgeving Roermond

Als dé brancheorganisatie staan wij graag in contact met de zzp’ers in de zorg. Kom naar één van onze maandelijkse bijeenkomsten en laat je bijpraten over de laatste actualiteiten. Tijdens deze middag is er voldoende ruimte om je vragen te stellen en je ervaringen te delen. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je op tijd aan want vol = vol.

Meer info

PIDZ Plus – Alles over ondernemerschap in de zorg

7 mei 2020
09:00 - 16:30

Op deze dag is Lex namens SoloPartners aanwezig om de zzp’ers in de zorg meer inzicht te geven in wet- en regelgeving. En hij brengt de zzp’ers op de hoogte van de actualiteiten.
Naast Lex zullen er meer experts zijn die lezingen geven, denk aan onderwerpen zoals de Belastingdienst, verzekeringen en pensioen. Zien we jou daar?

Meer info

Informatiemiddag SoloPartners bij Zuster055

19 mei 2020
14:00 - 16:00

Zuster055 heeft ons weer uitgenodigd om een informatiemiddag te verzorgen. De volgende onderwerpen staan er op de agenda: Wie is SoloPartners, het ondernemerschap, Wkkgz, Wet DBA, beleid zorgverzekeraars en de bestaande keurmerken. Er is natuurlijk voldoende ruimte voor het stellen van vragen over andere onderwerpen. Ontmoeten we je daar?

Meer info

#ikzorgzelfstandig

26 mei 2020
09:00 - 17:00

Als dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg willen wij graag onze leden én niet-leden zoveel mogelijk informeren over het ondernemen in de zorg. We hebben daarom weer een programma opgesteld waarin alle aspecten van het ondernemen in de zorg aan bod komen. Zien we je daar?

Meer info