gratis online webinar

SoloPartners is de brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij delen graag onze kennis met onze leden. Dit doen we elke maand op locaties door heel Nederland, en altijd gratis. Het vindt plaats in kleine groepjes, zo is er voor iedereen voldoende ruimte om vragen te stellen. Daarnaast reserveren wij de ruimtes langer zodat er ruimte is voor intervisie voor en na de bijeenkomst.

Helaas zijn wij vanwege het coronavirus nog steeds genoodzaakt om onze ledenbijeenkomsten online te houden. Daarom geven we nu elke maand een gratis online webinar. Je hebt geen webcam of microfoon nodig om aan onze webinars deel te nemen. Tijdens het webinar kun je gebruik maken van de chatfunctie om vragen te stellen. Op deze manier kunnen wij toch onze kennis met jullie delen en eventuele vragen beantwoorden.

Het webinar heeft als onderwerp ‘ondernemen in de zorg’ en is gericht op de startende zzp’er in de zorg. Tijdens het webinar vertellen wij je wie we zijn en wat we voor je doen. We gaan in op de eisen waar jij als zzp’er in de zorg aan moet voldoen. En geven we inzicht in de grote lijnen van wet- en regelgeving die komen kijken bij het zelfstandig ondernemen in de zorg.

We zijn ook benieuwd naar jouw behoeftes, wat speelt er bij jou? Er is altijd ruimte voor feedback, zo weten wij wat er speelt en hoe we jou het beste kunnen ondersteunen bij het ondernemen in de zorg. Heb jij behoefte aan een webinar over een specifiek onderwerp? Laat het ons weten dan gaan wij kijken wat we daarin voor jou kunnen betekenen. Onze webinars zijn niet alleen voor leden, ook niet-leden zijn van harte welkom om deel te nemen.

Zodra het weer mogelijk is ontmoeten we jullie natuurlijk graag weer persoonlijk op één van de locaties in Nederland.

Online Webinar SoloPartners – mei

3 mei 2021
14:30 - 16:00
Online

Ben jij onlangs gestart of denk jij er over na om als zzp’er in de zorg aan de slag te..

Meer info

Sluit je aan bij meer dan 16000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket