Agenda

SoloPartners is de brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij vinden het belangrijk om jullie persoonlijk te spreken. Daarom willen wij jullie laten weten waar je ons kan ontmoeten! Zien we je binnenkort?

Ledenbijeenkomst SoloPartners – februari

11 februari 2020
14:00 - 16:00

Als dé brancheorganisatie komen wij graag in contact met de zzp’ers in de zorg. Kom naar één van onze maandelijkse bijeenkomsten en laat je bijpraten over de laatste actualiteiten. Tijdens deze middag is er voldoende ruimte om je vragen te stellen en je ervaringen te delen. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je op tijd aan want vol = vol.

Ontmoeten wij je in de omgeving van Rotterdam?

Meer info

Puurzorg Netwerkt editie 3.0

13 februari 2020
16.00-20.00

Zelfstandige zorgtalenten zijn welkom bij de derde editie van Puurzorg Netwerkt. Wij zijn er deze editie bij om met jullie te praten over actualiteiten en wet- en regelgeving. Daarnaast is er de kans om te netwerken met Puurzorg, elkaar, ons en andere sprekers. Zien we je daar?

 

Meer info

Massage- Complementairvakbeurs

13 maart 2020
09:00 - 17:00

Wij zijn ook dit jaar weer te vinden op de Massage- Complementairvakbeurs. Je vind ons op stand 207. We denken graag met je mee over hoe je kunt voldoen aan wet- en regelgeving! Gebruik de code: solo en ontvang €5,- korting op je ticket.

Meer info

Massage- Complementairvakbeurs

14 maart 2020
09:00 - 17:00

Ook op zaterdag vind je ons op de Massage- Complementairvakbeurs in Hoevelaken op stand 207. Ben je zelfstandig ondernemer in de complementaire sector kom dan langs! Gebruik de code: solo en ontvang €5,- korting op je ticket.

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – maart

24 maart 2020
14:00 - 16:00
Omgeving Hoogeveen

Meld je aan voor de maandelijkse bijeenkomst in maart in de omgeving van Hoogeveen. Wij brengen je tijdens de bijeenkomst graag op de hoogte van de actualiteiten die van belang zijn voor jou als zzp’er in de zorg. En uiteraard horen wij graag van jou waar je nog niet helemaal uit komt! Ruimte genoeg om kennis te delen met elkaar.

 

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – april

14 april 2020
14:00 - 16:00
Omgeving Roermond

Als dé brancheorganisatie staan wij graag in contact met de zzp’ers in de zorg. Kom naar één van onze maandelijkse bijeenkomsten en laat je bijpraten over de laatste actualiteiten. Tijdens deze middag is er voldoende ruimte om je vragen te stellen en je ervaringen te delen. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je op tijd aan want vol = vol.

Meer info

#ikzorgzelfstandig

26 mei 2020
09:00 - 17:00

Als dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg willen wij graag onze leden én niet-leden zoveel mogelijk informeren over het ondernemen in de zorg. We hebben daarom weer een programma opgesteld waarin alle aspecten van het ondernemen in de zorg aan bod komen. Zien we je daar?

Meer info