Agenda

SoloPartners is de brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij vinden het belangrijk om jullie persoonlijk te spreken. Daarom willen wij jullie laten weten waar je ons kan ontmoeten! Zien we je binnenkort?

KVK Startersdag – Rotterdam

2 november 2019
10:00 - 16:00

Je eigen bedrijf, misschien droom je er al jaren van. Of je bent al een tijdje bezig, maar je loopt tegen nieuwe vragen aan. Jouw idee, plan of droom krijgt nog meer kans tijdens de KVK Startersdag. SoloPartners is op deze dag aanwezig om je te helpen met vragen over het starten als zzp’er in de zorg. Wil jij hier graag bij zijn? Meld je dan aan via onderstaande knop!

Meer info

PIDZ Plus komt naar Zwolle

6 november 2019
10:00 - 15:30
Zwolle

Informeren, inspireren en netwerken daar draait deze bijeenkomst om en daar proberen wij ons steentje aan bij te dragen. Zien we je daar?

Meer info

Hoe om te gaan met de zzp’er in de zorg?

25 november 2019
13:30 - 16:00

Kantoor samen Voor Betere Zorg heeft ons uitgenodigd voor een vervolg overleg met HR professionals over de inzet van zzp’ers in de zorg. In mei 2019 hebben wij onze expertise gedeeld op het gebied van inzet, kwaliteit en tariefstelling. De deelnemers hebben vervolgens geschetst hoe zij in hun organisatie de knelpunten met betrekking tot de zzp’ers gaan aanpakken en tijdens dit overleg zetten wij onze expertise in om dit verder uit te werken. Het doel is om de kloof tussen zzp’ers in de zorg en de instellingen te verkleinen en tot regionale oplossingen te komen.

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – november

26 november 2019
13:30 - 16:00

In 2019 is er voor zzp’ers in de zorg weer een hoop aan de hand. SoloPartners organiseert bijeenkomsten voor leden, om hen bij te praten over de huidige stand van zaken. Het is een compacte bijeenkomst in de middag, die een beperkt aantal plaatsen beschikbaar heeft. Vol = vol.

Lex Tabak die gaat je bijpraten over de laatste ontwikkelingen over zzp’ers in de zorg.

Meer info

ONDERNEMERSCHAP – WET DBA, WKKGZ EN KEURMERKEN!

27 november 2019
14:00 - 16:00

Velen van jullie hebben aangegeven het lastig te vinden wat je nou met alle wetten en regels in de zorg aan moet. De wet DBA, de WKKGZ, alle verschillende keurmerken.. neem je nou KIWA of ga je voor de HKZ?

Lex zal tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door Zuster-055, zijn best doen om de zzp’ers te voorzien van de antwoorden.

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – januari

14 januari 2020
13:30 - 16:00

Keurmerken ontwikkelen zich door, de wet DBA krijgt een opvolger, de eisen waar de Inspectie op toetst zijn steeds beter bekend en ondertussen stromen de opdrachten voor zzp’ers binnen. Daardoor heb jij misschien niet al teveel tijd om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom zzp’ers in de zorg. Geen nood, SoloPartners helpt je hierbij!

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – februari

11 februari 2020
13:30 - 16:00
Omgeving Rotterdam

Als dé brancheorganisatie komen wij graag in contact met de zzp’ers in de zorg. Kom naar één van onze maandelijkse bijeenkomsten en laat je bijpraten over de laatste actualiteiten. Tijdens deze middag is er voldoende ruimte om je vragen te stellen en je ervaringen te delen. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je op tijd aan want vol = vol.

Ontmoeten wij je in de omgeving van Rotterdam?

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – maart

24 maart 2020
13:30 - 16:00
Omgeving Hoogeveen

Meld je aan voor de maandelijkse bijeenkomst in maart in de omgeving van Hoogeveen. Wij brengen je tijdens de bijeenkomst graag op de hoogte van de actualiteiten die van belang zijn voor jou als zzp’er in de zorg. En uiteraard horen wij graag van jou waar je nog niet helemaal uit komt! Ruimte genoeg om kennis te delen met elkaar.

 

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – april

14 april 2020
13:30 - 16:00
Omgeving Roermond

Als dé brancheorganisatie staan wij graag in contact met de zzp’ers in de zorg. Kom naar één van onze maandelijkse bijeenkomsten en laat je bijpraten over de laatste actualiteiten. Tijdens deze middag is er voldoende ruimte om je vragen te stellen en je ervaringen te delen. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je op tijd aan want vol = vol.

Meer info