Webinars & Bijeenkomsten i

Interactieve Q&A: als je op deelnemen klikt open je direct de interactieve Q&A in Teams. De link naar de Q&A staat achter de titel, je voegt dan de Q&A toe aan je agenda en daarin staat ook meteen de link naar teams. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de interactieve Q&A. Je krijgt dan automatisch een reminder per mail.

Masterclasses: Onze masterclasses hebben allemaal betrekking op wet- en regelgeving in de zorg. Op deze dagen delen wij onze kennis en inzichten zodat jij als ondernemer vooruit kan. Startende zzp’ers zijn welkom maar ook van ervaren zzp’ers horen we terug dat de herhaling en verdieping bijdraagt aan hun ondernemerschap.
Onderwerpen zoals de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz), ondernemerseisen, Belastingdienst, AVG ( privacywet) en eigen overeenkomsten komen aan bod.

Bij elke masterclass is er plek voor 30 personen. Zo is er voldoende ruimte voor alle deelnemers om vragen te stellen of het gesprek aan te gaan. We bieden ook de ruimte voor intervisie.

Alle masterclasses zijn geaccrediteerd door V&VN met 4 punten.

Masterclass: ondernemen in de zorg
Locatie:
Koninklijke Visio – Huizen
Datum: 5 oktober 2023
Tijd: 10:00u – 14:00u
Accreditatie: 4 punten V&VN

Let op: De locatie is niet met het openbaar vervoer bereikbaar. We bieden de mogelijkheid voor intervisie met beroepsgenoten. Je kunt gebruik maken van de ruimte voor intervisie van 10:00u tot 11:00u.

Masterclass: ondernemen in de zorg
Locatie: BCN – Eindhoven
Datum: 14 november 2023
Tijd: 09:00u – 13:00u
Accreditatie: 4 punten V&VN

De locatie ligt op 2 minuten loopafstand van station Eindhoven. We bieden de mogelijkheid voor intervisie met beroepsgenoten. Je kunt gebruik maken van de ruimte voor intervisie van 09:00u tot 10:00u.

Masterclass: ondernemen in de zorg
Datum: 7 december 2023
Locatie:
BCN – Amsterdam Arena
Tijd: 09:00u – 13:00u
Accreditatie: 4 punten V&VN

De locatie ligt langs station Amsterdam Arena Bijlmer. We bieden de mogelijkheid voor intervisie met beroepsgenoten. Je kunt gebruik maken van de ruimte voor intervisie van 09:00u tot 10:00u.

Meedenkafspraak

Een meedenkafspraak is een individueel gesprek dat gaat over jou als zorgondernemer. We luisteren, denken mee en geven inhoudelijke informatie over bijvoorbeeld wet- en regelgeving. We reiken ideeën aan waar jij mee aan de slag kunt gaan. We nodigen je van harte uit bij ons op kantoor in Oss. We hebben daar een fijne ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Lukt dit niet dan kijken we of we ergens (centraal) op locatie met elkaar kunnen afspreken. Natuurlijk kan de meedenkafspraak ook telefonisch of online via teams plaatsvinden. De meedenkafspraak duurt maximaal een uur.

(online) masterclass of training voor een externe organisatie?

Regelmatig verzorgen wij presentaties voor de zzp’ers in de zorg die zijn aangesloten bij een externe organisatie. Heeft jouw organisatie hier behoefte aan, neem dan contact met ons op via bijeenkomsten@solopartners.nl.

Laat ons weten wat er nodig is

Heb jij behoefte aan een online training over een specifiek onderwerp? Laat het ons weten dan kijken we wat we daarin voor jou kunnen betekenen.