Agenda

SoloPartners is de brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij vinden het belangrijk om jullie persoonlijk te spreken. Daarom willen wij jullie laten weten waar je ons kan ontmoeten!

Wij proberen weer voorzichtig de bijeenkomsten door heel Nederland in te plannen. De maatregelen die door de overheid gesteld zijn en nog worden houden wij nauwlettend in de gaten. 

Ledenbijeenkomst SoloPartners – september

1 september 2020
14:00 - 16:00
Omgeving Breda

Zoals het er nu uit ziet kunnen wij in september weer een ledenbijeenkomst organiseren zoals wij voorheen georganiseerd hebben. Wij nemen je mee in de actualiteiten en geven inzicht in wet- en regelgeving voor (startende) zzp’ers in de zorg. Zien we je daar?

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – oktober

6 oktober 2020
14:00 - 16:00
Omgeving Hoogeveen

Belangrijke wet- en regelgeving bespreken we tijdens een presentatie waarbij er voldoende ruimte is voor een dialoog. We geven inzicht in de actualiteiten en bieden jouw de mogelijkheid om je netwerk te vergroten. De ledenbijeenkomst in oktober zal plaats vinden in de omgeving van Hoogeveen.

Meer info

Ondernemerschap zelfstandige zorgaanbieder * Zorg-Link

7 oktober 2020
14:00 - 16:00

Wij verzorgen bij Zorg-Link een presentatie over het zelfstandig ondernemen in de zorg. We halen de eisen aan die gesteld worden aan de zelfstandige zorgprofessionals vanuit zorg-, fiscale en overige wetgeving. Heb je interesse hierbij te zijn? Neem dan contact op met Zorg-Link.

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – november

3 november 2020
14:00 - 16:00
Omgeving Roermond

Wil je weten hoe je kunt voldoen aan de Wkkgz? Kom dan naar onze ledenbijeenkomst in de omgeving van Roermond en wij gaan ons best doen je kennis te vergroten en nieuwe inzichten te verschaffen.

Meer info

Ledenbijeenkomst SoloPartners – december

8 december 2020
14:00 - 16:00
Omgeving Zeist

Wij nemen je mee in de actualiteiten en geven inzicht in wet- en regelgeving voor (startende) zzp’ers in de zorg. En wij geven je de ruimte om je netwerk te vergroten.  Zien we je daar?

Meer info