Informatie bijeenkomsten SoloPartners

Als ondernemer in de zorg dien jij aan verschillen eisen te voldoen. Denk aan de eisen die de Belastingdienst stelt zoals aantal opdrachtgevers, ondernemersrisico en jezelf kenbaar maken. Ook de onderdelen die de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz) komen aan bod.

Bijeenkomst

SoloPartners organiseert bijeenkomsten voor zowel leden als niet-leden, om hen bij te praten over de huidige stand van zaken. Het is een compacte bijeenkomst in de middag, die een beperkt aantal plaatsen beschikbaar heeft. Vol = vol.

We starten de middag met een inloop om 13:30, zo nemen we even de tijd om kennis te maken met elkaar. Vervolgens starten we om 14:00 met de Workshop van zorgexpert Lex Tabak die je gaat bijpraten over de laatste ontwikkelingen over zzp’ers in de zorg.

Hieronder zie je een overzicht van de geplande ledenbijeenkomsten:

  • 8 december – Eldermans – Geerts – Zeist (Start 12.30u let op, deze keer is er geen ruimte voor intervisie, vol)
  • 8 december – Eldermans – Geerts – Zeist (Start 12.30u let op, deze keer is er geen ruimte voor intervisie)
  • 12 januari – Congrescentrum Het Forum – Roermond

Kosten: Gratis voor leden en niet-leden

Intervisie

Voor of na de ledenbijeenkomst stellen wij de ruimte beschikbaar om met andere zelfstandige zorgverleners bij elkaar te komen voor bijv. een intervisiemoment of om te netwerken.
De ruimte is beschikbaar voor intervisie vanaf 13.00 – 14.00 uur en van 16.00 – 17:00 uur. Het is geheel vrijblijvend om hier gebruik van te maken.

Ben jij erbij? Schrijf je hier in.

Wil je er graag bij zijn meld je dan snel aan, we hebben namelijk een beperkt aantal plaatsen!
De exacte locaties volgen nog.

LIDNUMMER

VOORNAAM*

ACHTERNAAM*

E-MAIL*

BIJEENKOMST*