Onze informatie bijeenkomsten (webinars/interactieve Q&A’s en masterclasses) zijn altijd gericht op het ondernemen in de zorg, wet- en regelgeving en actualiteiten. Tijdens de webinars en masterclasses zorgen we ervoor dat er voldoende ruimte is om vragen te stellen en het gesprek aan te gaan. Onze webinars en masterclasses zijn gratis voor leden en niet-leden. De masteclasses zijn door V&VN geaccrediteerd met 4 punten.

Ben jij erbij? Schrijf je hier in voor de informatie bijeenkomsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je lid van SoloPartners?

Webinars / Interactieve Q&A

Het thema verschilt per webinar en geven we aan in onze agenda. Wil je er graag bij zijn? Klik dan op de link achteraan de titel van het webinar in onze agenda. Je kunt je ook altijd aanmelden via bovenstaand inschrijfformulier, wij mailen dan de juiste link naar het webinar naar je toe en sturen je een reminder.

Masterclasses

Wil je deelnemen aan een van onze geaccrediteerde masterclasses? Meld je dan aan via het bovenstaande inschrijfformulier. We kiezen ervoor om ruimte te bieden aan maximaal 30 personen per bijeenkomst. Dit doen we zodat er voldoende ruimte is om vragen te stellen of het gesprek met elkaar aan te gaan. Ook bieden we de ruimte voor intervisie met beroepsgenoten. Dit is één van de wettelijke eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz). Maak hier dus gebruik van; het is zó belangrijk!

Sluit je aan bij meer dan 39.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket