Onze bijeenkomsten (masterclasses en webinars ‘Live met Loe’) zijn specifiek gericht op het ondernemen in de zorg, wet- en regelgeving en actualiteiten. Tijdens deze bijeenkomsten is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan.

Deelname is gratis, zowel voor leden als niet-leden van SoloPartners. De masterclasses zijn voor betalende leden van SoloPartners door V&VN geaccrediteerd met 4 punten.

Ben jij erbij? Schrijf je hier in

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je lid van SoloPartners?
Neem je deel aan de intervisie vooraf? (alleen bij inschrijving masterclass)

Masterclasses

We kiezen ervoor om ruimte te bieden voor maximaal 30 personen per masterclass. Voorafgaand aan de masterclasses is er ruimte voor een intervisie met beroepsgenoten. Dit is een eis vanuit de wet en wij faciliteren deze mogelijkheid. Maak hier dus gebruik van; het is zo belangrijk! Meld je aan via bovenstaande formulier

Webinars ‘Live met Loe’

Het thema verschilt per webinar. Het webinar vindt online plaats via Teams. Je hebt niet per se een account nodig en je ontvangt de link vooraf via e-mail. Je kunt deelnemen via telefoon, tablet of pc; een microfoon is handig voor eventuele vragen. Meld je aan via bovenstaand formulier.

Sluit je aan bij meer dan 41.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket