SoloPartners vertegenwoordigt de groep zelfstandige zorgaanbieders bij externe partijen en we ondersteunen onze leden bij het voldoen aan wet- en regelgeving. Dit doen we door te adviseren, begeleiden en het gesprek aan te gaan met zzp’ers in de zorg. Aan de andere kant doen we hetzelfde naar relevante en belanghebbende partijen. De zzp’ers in de zorg verdienen erkenning voor de positieve en volwaardige bijdrage die zij leveren aan het zorgstelsel.

Wat doen we?

Dagelijks zet ons team zich op diverse manieren in voor de zzp’ers in de zorg. Zo hebben we contact met onze zzp’ers in de zorg én leggen we contact met organisaties waar de zzp’ers mee in aanraking komen. Denk hierbij aan de overheid, zorgorganisaties, beroepsorganisaties en bemiddelende partijen maar ook onderzoekscentra. Alles om ervoor te zorgen dat het juiste beeld geschetst (of gevonden) wordt van de zzp’er in de zorg.

Gesprekspartner voor de overheid

Wij worden als brancheorganisatie betrokken door het ministerie van Volksgezondheid en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Dit kan zijn bij de ontwikkeling van nieuw beleid of de communicatie die hierbij komt kijken. Het nauwe contact met onze leden zorgt ervoor dat we de kloof tussen politiek en de zzp’ers in de zorg verkleinen. De signalen die wij binnenkrijgen van van onze achterban kunnen we meenemen tijdens gesprekken met deze instanties.

Signalerende/informerende functie

Elke dag staan wij in contact met onze leden. Onze klantenservice beantwoordt dagelijks telefoontjes en mail. Ook gaan we actief op zoek naar het contact door middel van bijeenkomsten en webinars. Het is voor ons belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er in de praktijk speelt. Dat is voor ons de enige manier om te achterhalen waar jullie behoeftes liggen en onze branche-activiteiten op aan te passen.

Het voelt als onze taak om elke zelfstandige zorgaanbieder actief te informeren over relevante wet- en regelgeving. We doen ons best om elke zzp’er in de zorg stof tot nadenken te geven tijdens ons contact of via de informatie op de website.

Wij staan open voor verbinding, jij ook?

Heb jij het idee dat onze organisaties elkaar kunnen versterken, zodat uiteindelijk de zzp’ers in de zorg erbij gebaat zijn? Neem dan contact op met onze relatiemanager Benthe van Rosmalen. Zij is te bereiken via benthe@solopartners.nl.

SoloPartners: alle informatie centraal

Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg, ondernemerschap, politiek en wetgeving op de voet. We kunnen daardoor actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden verstrekken. Wij proberen dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional zodat onze leden maximaal ondersteund worden in het ondernemen in de zorg.

SoloPartners, dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg.

Sluit je aan bij meer dan 25000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket