De voorbereidingen voor het SoloPartners congrestival 2023 zijn in volle gang. We kunnen niet wachten om jou te voorzien van een leerzaam en geaccrediteerd dagje uit.

Congrestival, leuk!

Het SoloPartners congrestival is hét evenement voor zzp’ers in de zorg. Het is een dag vol leerzame cursussen, lezingen en workshops, geaccrediteerd door V&VN. We gaan in op wet- en regelgeving en natuurlijk het ondernemerschap. De dag is geheel verzorgd, incl. heerlijke lunch. Tickets: €55,- incl. BTW

Workshops

Hoe zet ik een kwaliteitssysteem op?

Hoe zet ik een kwaliteitssysteem op?

Als zzp’er in de zorg moet je werken met een kwaliteitssysteem. Benthe legt je precies uit wat dat inhoudt en Michael laat je de technische kant zien van de MijnSolo omgeving.

SoloPartners
Yoga

Yoga

Als deelnemer van de workshop zul je ervaren dat het stretchen en bewegen van het lichaam ruimte geeft voor de adem en de aandacht bij zichzelf is i.p.v. werk of andere stressoren.

Technologie in de zorg

Technologie in de zorg

Tijdens deze workshop kijkt Désirée op een praktische manier met jullie mee op het gebied van innovatie, visie, strategie én uitvoering van technologische en digitale innovaties. Concreet en no-nonsense.

Beweging op de werkvloer

Beweging op de werkvloer

Je krijgt handige tips hoe je tijdens je werk ervoor kunt zorgen dat je met cardio je hartslag even snel kunt laten stijgen zodat je bloedcirculatie op gang komt.

Stressloos werken

Stressloos werken

Tijdens deze workshop maak je kennis met manieren waarop je kunt ontstressen. Je leert mindfullness technieken kennen die je kunt inzetten en in je dagelijkse (werk)leven kunt toepassen.

BTW in de zorg

BTW in de zorg

Wanneer ben je wel of niet vrijgesteld van BTW in de zorg? Wat houdt dat precies in? Esther Prince – van Zeeland van Cijferbuddy vertelt je tijdens deze workshop alle ins- en outs op het gebied van BTW.

Voorlichting PGB

Voorlichting PGB

Tijdens deze workshop ga je onderzoeken wat de wens voor een pgb betekent voor jouw indicatie en wat de rol van het netwerk is. En wat betekent jouw indicatie voor een (nieuwe) budgethouder?

Cursus: wondzorg

Cursus: wondzorg

Alle ontwikkelingen voor jou op een rijtje. Je wordt in een uur niet opgeleid tot wondverpleegkundige, maar je krijgt wel praktische handreikingen en informatie die je direct toe kunt passen in jouw werk.

Cursus: voorbehouden handelingen

Cursus: voorbehouden handelingen

De volgende handelingen kunnen worden afgetoetst: Klaarmaken injectie sc/im, injecteren sc/im en per insulinepen, inbrengen subcutane naald en meten bloedglucose met een vingerprik.

Privacy in de zorg

Privacy in de zorg

In de zorg heb je te maken met persoonsgegevens. Nina en Demi van Eldermans Geerts vertellen je alles over privacy in de zorg en de wetgeving die daar bij hoort.

Intimidatie op de werkvloer

Intimidatie op de werkvloer

Tijdens deze cursus wordt de sociale veiligheid bespreekbaar gemaakt en komt (de bewustwording van) sociale veiligheid aan bod. Je krijgt ook praktische tips en informatie over het 4G model.

Klankschalensessie

Klankschalensessie

Joop en Momo nemen je mee in een klankschalensessie. De klanken tijdens een Soundhealing dringen door tot in de diepste lagen van je bewustzijn.

Hoe kom je in beeld bij opdrachtgevers?

Hoe kom je in beeld bij opdrachtgevers?

Jeroen Swaanen neemt je mee in de denkwijze van de opdrachtgever. Hoe zorg je nou dat je als zzp’er in de zorg in beeld komt én blijft bij je opdrachtgever?

Gezonde voeding

Gezonde voeding

Tijdens deze workshop leer je hoe je etiketten moet lezen zónder in de marketing trucs te trappen. Ook is er een stukje interactief over de feiten en fabels van gezonde voeding

De toekomst van zzp’ers in de zorg

De toekomst van zzp’ers in de zorg

Het ondernemerschap in de zorg wordt steeds moeilijker gemaakt door de overheid. Loe van Erp, algemeen directeur van SoloPartners neemt je mee in de toekomst van de zzp’er in de zorg.

Timetable

9:45 – 10:15 Inloop
11:00 – 11:15 Welkomstwoord
11:15 – 13:00 Plenair programma
13:00 – 13:45 Heerlijke lunch
14:00 – 15:00 Workshops
15:15 – 16:15 Workshops
16:30 – 17:00 Afsluiting & borrel

Aanmelden voor de workshops kan via de mail die je ontvangt nadat je je hebt aangemeld.

Reviews

★★★★★

“De sfeer, manier van presenteren ik heb het als een zeer positieve informatiedag ervaren.”

★★★★★

“Mooie interactieve en inspirerende dag. Aan alles was gedacht.”

★★★★★

“Goede dagvoorzitter, goede bevlogen sprekers. Veel relevante informatie. Heerlijke lunch op een mooie locatie.”

Toegangskaarten

Toegangskaarten voor congressen, bijeenkomsten, workshops etc. worden niet terug genomen. Annuleren is niet mogelijk. Kaarten mogen overgedragen worden aan anderen maar alleen als daarvan melding wordt gemaakt aan SoloPartners op . Kaartcontrole gebeurt op naam. Met een kaart die niet op de juiste naam staat, krijg je geen toegang.