De bijeenkomst in Zwolle, een geslaagde ochtend

januari SoloPartners

Bericht geplaatst 7 oktober 2022 om 14:36

Sinds juni van dit jaar, zijn we weer gestart met onze ‘fysieke’ bijeenkomsten voor zzp’ers in de zorg. Gisteren hadden we een bijeenkomst in Zwolle, we hadden een mooie opkomst en een groep met passie voor hun vak.

Intervisie moment

We bellen alle leden die zich hebben ingeschreven voor de bijeenkomst, met de vraag of ze willen deelnemen aan het intervisie moment. Om mee te kunnen doen heb je een casus nodig, denk hier dus van te voren over na. Wij zorgen ervoor dat jullie in groepjes intervisie kunnen houden. Ook voorzien wij je van intervisie formulieren, pen en papier. Je mag dit ook digitaal notuleren als dit de voorkeur heeft. Je spreekt onderling af wie notuleert en hoe het na afloop gedeeld gaat worden. De notulen van het intervisie moment horen thuis in jouw kwaliteitssysteem. Je kunt gratis gebruik maken van het intervisie moment.

Tijdens de bijeenkomst in Zwolle is er enthousiast gebruik gemaakt van het intervisie moment. Er werden 2 groepjes gevormd en na afloop werden er contactgegevens gedeeld. Dit is een mooie manier van netwerken en het op orde houden van je kwaliteitssysteem. Als zzp’er sta je er vaak alleen voor, zeker als je nog niet zo lang als zelfstandige aan de gang bent. Op deze manier kunnen zzp’ers uit de regio zich verbinden, dat is waar we het voor doen.

Interactieve presentatie

Uiteraard zijn wij er om onze kennis te delen, maar we zijn er ook om te luisteren naar jullie knelpunten en vraagstukken. We kiezen bewust voor kleinere groepen zodat er voldoende ruimte is om op deze vraagstukken in te gaan. We merken tijdens de bijeenkomsten ook dat het ondernemerschap voor de een wat vanzelfsprekender is dan voor de ander, dit maakt de een niet beter dan de ander. Het zorgt er juist voor dat iedere zorgaanbieder uniek is en op zijn of haar eigen manier de weg vindt binnen alle regels.

Tijdens de bijeenkomst in Zwolle was de betrokkenheid groot als het ging over de ontwikkelingen in de zorgsector voor de zzp’ers. Het doet ons echt goed om zo in contact te staan met de bevlogen zzp’er, vol passie en ook te leren van jullie.

Wil jij ook een keer deelnemen? Kijk in onze agenda en meld je aan, de bijeenkomsten zijn gratis.

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 41.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket