Doe mee aan het grote SoloPartners onderzoek!

eisen website

Bericht geplaatst 10 mei 2022 om 11:55

De afgelopen tijd komen er vaak negatieve berichten in het nieuws over zzp’ers in de zorg. Ze zouden duurder zijn dan medewerkers in loondienst en dit zou ten kosten gaan van het zorggeld. Deze geruchten gaan de ronde, maar er wordt nauwelijks onderzoek gedaan. Er wordt wel onderzoek gedaan naar de groei van de zzp’ers, maar niet naar de reden waarom die groei ontstaat. Ook wordt er geen onderzoek gedaan naar zzp’ers, hoe ervaren zij de combinatie zorgverlener en ondernemer?

Als brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg is het onze taak om feiten over onze doelgroep te verzamelen. Dit keer willen we dat via een enquête doen. Op die manier krijgen we een nog beter beeld van onze leden en de zzp’ers in de zorg. De cijfers uit het SoloPartners onderzoek zijn betrouwbaar en delen we ook met de overheid en belanghebbende partijen. Op die manier kunnen we onze activiteiten meer kracht bijzetten. Help jij mee? Laat ons jouw stem horen!

Resultaten belangrijk voor onze activiteiten

De onderzoeksresultaten schetsen een realistisch beeld van de standpunten van jou als zzp’er in de zorg. Daarmee dragen ze dus bij aan de belangenbehartiging. In het verleden is gebleken dat ook andere partijen en de overheid oren had naar ons onderzoek. Op die manier krijgen zij ook meer inzicht in het landschap in de zorg.

Ons bereik vergroten

Daarnaast geven de resultaten van het SoloPartners onderzoek ons een nog beter beeld hoe we jou kunnen bereiken en wat jij nodig hebt om je als zzp’er in de zorg te kunnen bewegen.

Win een Ipad!

Onder de deelnemers verloten we een aantal prijzen, ook als je geen lid bent bij SoloPartners maak je kans op deze prijzen! De hoofdprijs is een iPad. De enquête blijft tot eind mei in te vullen daarna is het voor ons tijd om de resultaten te bekijken en de prijzenwinnaars uit te loten.

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 41.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket