En de winnaar is….

Bericht geplaatst 31 maart 2023 om 10:47

Dag allemaal, dit keer weer een stukje geschreven vanuit Daniek, teamleider van de klantenservice.

Een tijdje geleden hebben mijn collega’s van de afdeling communicatie een leuke winactie bedacht. Wanneer je vóór een bepaalde termijn besloot om jouw lidmaatschap te upgraden van het basispakket naar het kwaliteitspakket maakte je kans op leuke prijzen. Deze prijzen waren onder andere tickets voor hét SoloPartners Congrestival, een jaar lang gratis e-learnings vanuit onze partner Zorgscholing, een nieuw logo voor jouw onderneming ontworpen door onze collega Esmée, het bedrag van de upgrade terugbetaald krijgen en als hoofdprijs kon je een iPad winnen!

Op woensdag 15 maart mocht ik alle winnaars verblijden met het leuke nieuws dat zij één van deze bovenstaande prijzen hadden gewonnen. De winnaar van de iPad was niemand minder dan Bart. Samen met Bart heb ik afgesproken dat wij de iPad persoonlijk zouden uitreiken op 24 maart. Zo gezegd, zo gedaan.

Samen met mijn collega Pablo van de afdeling klantenservice vertrokken wij al vroeg vanuit Oss richting Enschede, de woonplaats van Bart. Na een gezellige rit werden we al direct vrolijk ontvangen door Bart die in de tuin aan het werk was. Bart vroeg ons binnen te komen en we hebben een gezellig gesprek met elkaar gevoerd over zijn carrière als zzp’er in de Jeugdzorg en bij het Leger des Heils. Ook de wettelijke verplichtingen zoals de Wkkgz eisen kwamen ter sprake. Bart werkt naast het zzp-schap ook deels in loondienst. Vooral in de avonden en in het weekend is hij werkzaam als zzp’er en inmiddels is hij ook zeker geen onbekende meer in de omgeving van Enschede en omstreken.

Na een kopje koffie was het dan toch écht tijd voor de overhandiging van de prijs. Wij wensen Bart veel plezier met de iPad en natuurlijk ontzettend bedankt voor de gastvrijheid.

Mijn collega Pablo en ik zijn na het overhandigen van de prijs en een gezellige lunch in Enschede weer terug gegaan naar het mooie Oss om daar onze collega’s weer te ondersteunen met alle dagelijkse vragen, adviezen en leuke gesprekken.

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 40.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket