Het grote onderzoek onder en over zzp’ers in de zorg! Doe mee!

Grote SoloPartners-onderzoek

Bericht geplaatst 1 februari 2024 om 12:40

LET OP! De enquête is momenteel afgesloten. Heb je deelgenomen aan de enquête? Hartelijk dank hiervoor! Volgend jaar zetten we de enquête opnieuw uit. Zo kunnen we onderbouwen wat er speelt onder jullie, zzp’ers in de zorg. En kunnen we jullie belangen nog beter behartigen in Den Haag en bij andere spelers in de markt.

Het zzp-schap in de zorg staat onder grote druk. De vele regels maken het steeds lastiger om je als zzp’er staande te houden. Als je de media moet geloven ben je mede-schuldig aan de steeds duurder wordende zorg. En volgens de publieke opinie ben je vaak een ‘graaier’, ben je ‘niet betrokken’ en werk je alleen de ‘leuke diensten’. Maar jij weet als zelfstandig zorgprofessional wel beter!

SoloPartners wordt vaak benaderd met vragen over het zzp-schap en over, natuurlijk in het bijzonder, zzp’ers in de zorg. We hebben zitting in allerlei commissies en zijn regelmatig te vinden in ‘het Haagse’. Zo horen we wat er speelt in het zzp-landschap in de zorg.

Jouw inbreng is onze stem

Samen met prof. dr. Josette Dijkhuizen* voeren we een grootschalig onderzoek uit onder én over zzp’ers in de zorg. De uitkomsten hiervan gebruiken we in onze rol als belangenbehartiger en brancheorganisatie. Zo beschikken we over de juiste en actuele cijfers/gegevens als we aan tafel zitten met beslissers en andere spelers in het werkveld. Dus jouw stem telt!

 * Prof. dr. Josette Dijkhuizen is bijzonder hoogleraar ‘Duurzame inzetbaarheid van ondernemers in Nederland’ aan Tilburg University. 

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan het Grote SoloPartners-onderzoek 2024 onder en over zzp’ers in de zorg! Of je nu lid bent van SoloPartners of niet, jouw mening als zzp’er in de zorg is van onschatbare waarde voor de gehele branche. Wij willen inzicht krijgen in jouw ervaringen en behoeften als zzp’er in de zorg. Zo kunnen we nog beter jullie belangen behartigen.

Vul de enquête in!

Dit is jouw kans om  invloed uit te oefenen op de toekomst van de zzp-zorgsector. Laat ons weten wat voor jou écht belangrijk is. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we om jullie te vertegenwoordigen.

Neem deel aan het onderzoek onder én over zzp’ers in de zorg! De mening van álle zorg-zzp’ers is van onschatbare waarde voor de gehele branche. Zo maken we samen een vuist én vechten we voor het voortbestaan van zelfstandige zorgprofessionals!

Enquête al gestart maar nog niet afgerond? 

Ben je al begonnen met de vragenlijst maar heb je deze nog niet helemaal ingevuld? Je hoeft niet opnieuw te beginnen; de vragenlijst gaat verder waar je bent gestopt.

Maak kans op mooie prijzen

Vul jij de enquête in? Als blijk van waardering verloten we mooie prijzen onder de deelnemers, zoals:

  • Een Apple iPad
  • Een vrij uit te kiezen module bij Zorgscholing t.w.v. € 100,- (2x)
  • Een Rituals-bon t.w.v. € 50,- (4x)

Oproep aan álle zorg-zzp’ers!

Deel dit bericht zo breed mogelijk onder collega zorg-zzp’ers! Hoe meer deelnemers, hoe beter en betrouwbaarder het signaal is dat we kunnen afgeven.

Neem deel aan het grote onderzoek onder zzp’ers in de zorg  – een initiatief van SoloPartners.

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 41.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket