Het Grote SoloPartners-onderzoek 2024! Doe mee!

Grote SoloPartners-onderzoek

Bericht geplaatst 1 februari 2024 om 12:40

SoloPartners wordt vaak benaderd met vragen over het zzp-schap en over, natuurlijk in het bijzonder, zzp’ers in de zorg. We hebben zitting in allerlei commissies en zijn regelmatig te vinden in ‘het Haagse’. Zo horen we wat er speelt in het zzp-landschap in de zorg. Maar we willen ook graag nog beter weten wat er leeft onder de hoofdrolspelers op dit gebied: jullie, zzp’ers in de zorg.

Jouw stem – onze gezamenlijke kracht!

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan het Grote SoloPartners-onderzoek 2024 onder en over zzp’ers in de zorg! Of je nu lid bent van SoloPartners of niet, jouw mening als zzp’er in de zorg is van onschatbare waarde voor de gehele branche. Wij willen inzicht krijgen in jouw ervaringen en behoeften als zzp’er in de zorg. Zo kunnen we nog beter jullie belangen behartigen.

Jouw stem telt!

Dit is jouw kans om  invloed uit te oefenen op de toekomst van de zzp-zorgsector. Laat ons weten wat voor jou écht belangrijk is. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we om jullie te vertegenwoordigen. Dit doen we niet alleen bij vertegenwoordigers in Den Haag, maar ook bij de pers, werkgevers, bemiddelingsbureaus en andere spelers op de markt. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we beweringen bevestigen of afdoen als onjuist. Zo dragen we samen bij aan het voorkomen van een foutieve beeldvorming over jullie, zzp’ers in de zorg.  

Maak kans op mooie prijzen

Vul jij de enquête in? Als blijk van waardering verloten we mooie prijzen onder de deelnemers, zoals:

  • Een Apple iPad
  • Een vrij uit te kiezen module bij Zorgscholing t.w.v. € 100,- (2x)
  • Een Rituals-bon t.w.v. € 50,- (4x)

Oproep aan álle zorg-zzp’ers!

Deel dit bericht zo breed mogelijk onder collega zorg-zzp’ers! Hoe meer deelnemers, hoe beter en betrouwbaarder het signaal is dat we kunnen afgeven.

Neem deel aan het grote onderzoek onder zzp’ers in de zorg  – een initiatief van SoloPartners.

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 40.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket