Laatste update 24 september 2021 om 10:14

Speciale actie voor leden van SoloPartners

SoloPartners en Zorgscholing hebben nu speciaal voor de leden van SoloPartners een wel heel erg scherpe aanbieding samengesteld. Ben je een basislid, dan betaal je geen €249,- per jaar voor onbeperkt toegang tot alle e-learnings van Zorgscholing, maar je betaalt dan nog maar €180,-! En ben je een kwaliteitslid, dan is de korting nóg groter! Je betaalt dan nog maar €119,- per jaar. Kijk, dat is nog eens een samenwerking! Zo werken we samen aan kwalitatief goede en veilige zorg! 

E-learning pakket van Zorgscholing!

In de vorige nieuwsbrief hebben we het gehad over bevoegd en bekwaam. Zodra je een opleiding hebt afgerond ben je bevoegd en bekwaam op die onderdelen waarin je bent opgeleid. Maar naarmate de tijd verstrijkt, en je niet actief bezig bent om bepaalde vaardigheden op peil te houden ben je er niet meer bekwaam in. Door middel van bijscholing, trainingen en cursussen kan je je kennis weer helemaal up-to-date maken.

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) verlangt van zorgverleners dat ze transparant zijn over de kwaliteit die ze leveren. Cliënten hebben recht op die informatie. Als jouw cliënt erom vraagt moet je aan kunnen tonen dat jij de kwaliteit levert die je belooft. Goede bij-/nascholing helpt je daarbij, met behulp van certificaten toon jij aan dat jouw kennis up-to-date is. Door jezelf bij te blijven scholen en jouw vaardigheden regelmatig te trainen verklein je de kans op fouten.   

Live of e-learning

Bijscholingen, trainingen en cursussen kan je live volgen, en/of via een e-learning. Met e-learning log je met je laptop of mobieltje in op een beveiligde omgeving en je volgt de lessen stap voor stap in je eigen tempo. Handig, want je hebt natuurlijk niet altijd de tijd of gelegenheid om een cursus bij te wonen en te volgen. Een e-learning is echt bedoeld als nascholing. Het is niet voldoende geschikt om bekwaam te raken in het uitvoeren van een handeling. Daarvoor blijven live bijeenkomsten zoals praktijktoetsen belangrijk. 

Levenslang leren

Het is ontzettend belangrijk om je kennis zo up-to-date mogelijk te houden. Zodat jouw zorg zo goed en veilig mogelijk kan worden uitgevoerd. Daarom is blijven leren zo belangrijk. Daarnaast moet je natuurlijk zo goed mogelijk op de hoogte zijn van alle wettelijke regelgeving omtrent het geven van goede zorg en het hebben van een eigen onderneming. De zorg en het ondernemerschap staan niet stil. Je bent dus nooit uitgeleerd.

Daarom, zou het niet handig zijn als….

… je op het moment dat jíj het wilt een e-learning zou kunnen volgen? 

Als je kunt kiezen uit  onderwerpen die jij op dat moment belangrijk vindt? 

Als je kunt leren in je eigen tempo? 

En dat jíj de regie in handen hebt?

En zou het niet handig zijn als je een keuze hebt uit honderden e-learnings? Dat kan nu. Ruim 240 e-learnings zijn samengebracht in één pakket een uniek aanbod waar jij gebruik van kunt maken. In dat pakket zitten veel verschillende modules. Van ziektebeelden tot vaardigheden en van wetgeving tot soft skills. Er zijn o.a. opfriscursussen, acute zorg verpleegtechnische handelingen, medische technologie en medische basiskennis, veilig en methodisch werken maar ook wet- en regelgeving. Weten welke nascholingen precies? Je treft ze hier aan.

Cursusaanbod

Naast e-learning bieden wij ook andere trainingen die op jouw lijf geschreven zijn. Klik hier voor ons volledige cursusaanbod.

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 27000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket