Ik heb mijn inloggegevens niet ontvangen

Laatste update 8 februari 2024 om 14:30

Als je lid wordt van SoloPartners, ontvang je van ons een e-mail met inloggegevens voor jouw persoonlijke MijnSolo-omgeving. Als je deze niet ontvangt, of hebt ontvangen, kan dat verschillende redenen hebben:

• De mail is in jouw spambox beland. Controleer in je mailbox in de map ‘ongewenste e-mail’ of de e-mail met inloggegevens hierin terecht is gekomen.
  • De mailbox zit vol.
  • Er zit een fout in het e-mailadres.
  • Er is bij ons iets misgegaan.

Tip: Probeer om op jouw persoonlijke MijnSolo-inlogomgeving op ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken. Vul je e-mailadres in. Mochten jouw inloggegevens toch bij ons bekend zijn, dan ontvang je direct een gereset wachtwoord.

Heb je geen mail ontvangen en kun je dus niet inloggen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via info@solopartners.nl of telefonisch via 085-2010140. Als wij zelf een foutief e-mailadres constateren, nemen wij altijd telefonisch contact met je op.

Nog een paar tips:

• Voeg info@solopartners.nl toe aan jouw adresboek van je mailprovider; zo wordt onze mail herkend en niet (meer) in de spambox geplaatst.
  • Controleer voor verzending altijd je gegevens op typ- of spelfouten.
  • Controleer ook je telefoonnummer op eventuele fouten; zo hebben we altijd een manier om je te bereiken.
Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 40.000 leden

Basispakket

per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket