Ik heb mijn inloggegevens niet ontvangen

Geplaatst op: 13 augustus 2019 - Dit artikel printen - Dit artikel delen

Je hebt geen inloggegevens van ons ontvangen, wat nu?

Als je je inloggegevens niet hebt ontvangen kan dat verschillende redenen hebben. Het kan zo zijn dat onze mail in jouw spambox is beland.
Kijk dan in je mailbox in de map ‘ongewenste e-mail’, de kans is groot dat de e-mail hierin is beland.
Is het al een tijdje terug dat deze e-mail naar je verzonden is, klik dan op de inlogpagina op wachtwoord vergeten.
Daar vul jij je e-mailadres in en je ontvangt direct een gereset wachtwoord.

Is de e-mail ook niet in die map beland dan kan het zijn dat je een onjuist e-mailadres hebt ingevuld.
Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@solopartners.nl of telefonisch via 085-2010140.