Waar kan ik inloggen?

Laatste update 5 juli 2021 om 15:25

Om je certificaat te downloaden dien je in te loggen op onze site. Ook vind je daar de andere onderdelen die het kwaliteitspakket te bieden heeft. Denk hierbij aan de het aanvragen van een VOG. Maar waar log je in?

Je klikt hier. Of je scrolt helemaal naar boven op deze pagina waar je bovenin een zwarte balk ziet met aan de rechterzijde de witte letters: Inloggen. Als je daarop gaat staan zie je dat de letters groen kleuren, als je vervolgens hierop klikt krijg je het inlogscherm te zien. Om in te loggen vul je je lidnummer of e-mailadres in met het wachtwoord. Het wachtwoord is je bij aanmelding toegezonden. Nadat je ingelogd bent heb jij de mogelijkheid om je wachtwoord te wijzigen. Dus of je vult daar het wachtwoord in wat wij je hebben toegezonden in de e-mail of je vult je zelfgekozen wachtwoord in.

Als je je wachtwoord bent vergeten, druk dan op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan van ons een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te wijzigen.

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 42.000 leden