Waar kan ik mijn adres wijzigen?

Geplaatst op: 13 augustus 2019 - Dit artikel printen - Dit artikel delen

Verhuizen doen we allemaal wel eens. Belangrijk is dat je gegevens altijd up-to-date zijn. Maar waar kan jij je gegevens en adresgegevens wijzigen?

Als je rechtsboven de pagina in het donkergrijze balkje op inloggen klikt, kun je eenvoudig inloggen in je ‘eigen digitale omgeving’.
Om in te loggen heb je je e-mailadres of lidnummer nodig en het door jou gekozen wachtwoord. Ben je dit vergeten klik dan op wachtwoord vergeten, dan sturen wij je een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als je bent ingelogd dan zie je linksboven in het menu ‘Mijn gegevens’ staan. Daar klik je op en dan zie je een uitgeklapt menu, kies hier voor de optie ‘gegevens wijzigen’.
Je ziet direct de gegevens die je eerder hebt ingevuld, en je kunt deze ook direct wijzigen naar de huidige gegevens.

Mocht het nou niet lukken om je gegevens te wijzigen, neem dan even contact met ons op, dan helpen wij je graag verder.