Waar kan ik mijn adres wijzigen?

Bericht update 13 augustus 2019 om 11:26

Verhuizen doen we allemaal wel eens. Belangrijk is dat je gegevens altijd up-to-date zijn. Maar waar kan jij je gegevens en adresgegevens wijzigen?

Als je rechtsboven de pagina in het donkergrijze balkje op inloggen klikt, kun je eenvoudig inloggen in je ‘eigen digitale omgeving’.
Om in te loggen heb je je e-mailadres of lidnummer nodig en het door jou gekozen wachtwoord. Ben je dit vergeten klik dan op wachtwoord vergeten, dan sturen wij je een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als je bent ingelogd dan zie je linksboven in het menu ‘Mijn gegevens’ staan. Daar klik je op en dan zie je een uitgeklapt menu, kies hier voor de optie ‘gegevens wijzigen’.
Je ziet direct de gegevens die je eerder hebt ingevuld, en je kunt deze ook direct wijzigen naar de huidige gegevens.

Mocht het nou niet lukken om je gegevens te wijzigen, neem dan even contact met ons op, dan helpen wij je graag verder.

 

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 39.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket