Waar zijn mijn inloggegevens?

Laatste update 5 juli 2021 om 15:26

Direct na betaling van de factuur sturen wij de inloggegevens naar je toe via e-mail.

Het kan zijn dat ons bericht in je spambox is beland. Als je in je mailbox kijkt bij de map ‘ongewenste e-mail’ dan zal de mail waarschijnlijk daarin zijn beland.
Als de mail ook niet in de ongewenste box zit, dan kan het zijn dat het e-mailadres dat je hebt doorgegeven niet juist is.
Neem dan contact op met onze klantenservice, via info@solopartners.nl of telefonisch via 085-2010140.

Ben je al langer lid en weet je niet waar je inloggegevens zijn? Gebruik dan je e-mailadres en klik op ‘wachtwoord vergeten’.
Je krijgt dan van ons een mail met daarin instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Ontvang je geen e-mail of is je e-mailadres niet bij ons bekend? Neem dan even contact met ons op, dan helpen wij je graag verder.

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 40.000 leden