Stroomschema klachtenregeling

Laatste update 26 januari 2021 om 09:15

Een zorgaanbieder dient zich aan wetgeving te houden. Onder andere de aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz). Deze wetgeving zorgt ervoor dat indien jij als cliënt onvrede ervaart over de geleverde zorg je dit op een laagdrempelige manier kenbaar kan maken. De zorgverlener die valt onder de Wkkgz dient aangesloten te zijn bij een erkende geschilleninstantie. Zo kan jij gratis in contact komen met een klachtenfunctionaris. 

Ben je ontevreden over geleverde zorg door een zzp’er welke bij ons is aangesloten?

Lees onderstaand stappenplan door.

 

Stroomschema klachtenregeling

Indien je nog vragen hebt omtrent de klachtenregeling kan je een e-mail sturen naar info@solopartners.nl.

Brancheorganisatie

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Wil je weten hoe, lees verder >

 

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 16000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket