Zzp’er in de zorg? Wil jij jouw verhaal delen met ons?

Laatste update 30 maart 2020 om 10:48

Eigen verhaal, jouw perspectief

Solopartners is op zoek naar zzp’ers die hun verhaal willen delen. Ondanks dat er namelijk tienduizenden zzp’ers in de zorg zijn, wordt er nog vooral over de zzp’er gesproken in plaats van met de zzp’er. Het perspectief van de zzp’er in de zorg zelf krijgt hierbij te weinig ruimte.
We gaan binnenkort starten met het vertellen van het verhaal van de zzp’er zelf. Wat houdt hen bezig? Wat maakt het ondernemerschap mooi? Waar maken zij zich zorgen over? Een storyteller brengt deze verhalen in kaart en maakt er één verhaal van.
Zou jij je eigen verhaal willen en kunnen delen, neem dan contact op via het contactformulier >>

En dan?

Wat gebeurt er vervolgens? Je wordt geïnterviewd door Hannie Ubachs, die jouw informatie verwerkt in een verhaal over zzp’ers in de zorg.  Je wordt niet bij naam en toenaam genoemd  (tenzij je dat heel leuk zou vinden, dan kan dat wel). Jouw eigen verhaal wordt gebruikt om de groep zzp’ers in de zorg een stem,  een gezicht te geven,  dat dicht bij de werkelijkheid staat en tegelijk een verhaal is waar meer zzp’ers in de zorg zich in herkennen.

Jouw investering

Het proces neemt anderhalf uur van jouw tijd in beslag om je te laten interviewen. Je krijgt het interview uitgeschreven in je mailbox om het nog te verbeteren of aan te vullen.  Als het helemaal klopt dan wordt de definitieve versie gebruikt als een van de bronnen voor de uiteindelijke publicatie.
Vind je dit wat en zou je het leuk vinden om je verhaal te doen, neem dan contact op. Vermeld bij jouw aanmelding voor welke soort opdrachtgevers je werkzaam bent en waarom je gemotiveerd bent om jouw verhaal te doen.

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 41.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket