Ben jij zorgverlener en wil jij graag naar de complementaire vakbeurs dan hebben we speciaal voor jou een unieke kortingscode.

Ben jij therapeut? Dan is de Massage – en Complementaire Vakbeurs dé plek om 4.000 andere vakgenoten te ontmoeten. 15 en 16 maart zal de beurs in Hoevelaken plaatsvinden.

De beurs is volledig gericht op de professionele beroepsbeoefenaar die op zoek is naar verbetering in kwaliteit. Ben jij een gezondheidsbewuste of een in gezondheid geïnteresseerde zzp’er? Dan is deze beurs de plek waar jij moet zijn.

SoloPartners is ook aanwezig op de beurs om de bezoekers te voorzien van GRATIS advies op het gebied van ondernemen, Wkkgz & Wet- en regelgeving.
Ook vind je er informatieve workshops, lezingen, behandelingen, innovatieve producten, alles over een gezonde levensstijl, voeding, therapieën, natuurlijke medicatie en nog veel meer.

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn, vul dan je naam en e-mailadres in het onderstaande formulier. Je ontvangt dan GRATIS per mail de kortingscode.
De kortingscode geeft je €5,00 korting op de toegangskaarten op een van de twee dagen.

 

*Als jij je naam en e-mailadres invult ontvang je direct in je mailbox een mailtje met daarin de kortingscode!

Sluit je aan bij meer dan 40.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket