Najaarsronde coronaprik voor zzp’ers in de zorg

boosterprik coronaprik

Bericht geplaatst 22 september 2023 om 10:27

Op 2 oktober start de najaarsronde voor de coronaprik. Als je in de zorg werkt en direct contact hebt met patiënten, dan kan je dit najaar een coronaprik halen. De coronaprik krijg je bij de GGD en is gratis. Je kiest zelf of je de prik wilt. Onderstaand vind je meer informatie en leggen we uit hoe je een afspraak kunt maken.

Hoe maak ik een afspraak voor de coronaprik?

Anders dan bij vorige coronaprikrondes ontvangt niet iedereen die een coronaprik mag halen, hierover een brief. Alleen mensen van 60 jaar of ouder ontvangen vanaf 19 september een uitnodigingsbrief van het RIVM. Andere doelgroepen worden uitgenodigd om zelf een afspraak te maken bij de GGD.

  • Ben je geboren in 1963 of eerder? Je ontvangt van het RIVM een uitnodigingsbrief voor de prik per post.
  • Ben je geboren in 1964 of later? Dan kun je vanaf 16 oktober een afspraak maken met DigiD via www.planjeprik.nl of bellen naar 0800 – 7070.

Welk vaccin?

Je krijgt een vernieuwd mRNA-vaccin.

Wil je meer weten?

In onderstaande afbeelding vind je meer informatie over de coronaprik. Je kunt ook informatie vinden op www.mijnvraagovercorona.nl of bellen naar 1400 (gratis). Vanzelfsprekend kun je ook contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 085-2010140.

Nog even dit…

Wij vinden het belangrijk dat je als zzp’er de mogelijkheid hebt om je te laten vaccineren als jij dat wilt. Wij staan neutraal in dit onderwerp en zijn van mening dat iedereen zelf mag beslissen om zich wel of niet te laten vaccineren. 

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 42.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket