SoloPartners Congrestival – nog even nagenieten…

Bericht geplaatst 2 juni 2023 om 12:59

Op woensdag 31 mei was het zover… de dag van ons Congrestival was aangebroken. In de Utrechtse DeFabrique hebben we zo’n 1.000 bevlogen zorg-zzp’ers verwelkomd. De weergoden waren ons goedgezind, iedereen was goedgemutst en alles zag er geweldig uit. Niks stond een fantastische dag in de weg!

Muzikale ontvangst Congrestival

In een heerlijk voorjaarszonnetje werden de bezoekers muzikaal verwelkomt door Trio Roept U Maar. Bij binnenkomst in DeFabrique, een gerestaureerde mengvoederfabriek, viel de prachtige, indrukwekkende locatie direct op; roestige buizen, verweerde muren, authentieke fabrieksramen en silo’s vormden een uniek decor voor ons jubileumcongres. DeFabrique is industrieel erfgoed en liet bij velen een onuitwisbare indruk achter.

Plenaire ochtendsessie

Dagvoorzitter Sabine Uitslag leidde de bezoekers op een luchtige en humorvolle wijze door het plenaire ochtendprogramma van het Congrestival. VZN-voorzitter Cristel van de Ven en Loe van Erp, algemeen directeur van SoloPartners, gaven hun visie en toekomstblik op het Nederlandse zzp-landschap. John van der Sanden sloot het plenaire deel af met een humoristische kijk op het zzp-schap in de zorg.

VZN Cristel van de Ven

Om je vingers bij af te likken

Rond 13.00 uur was het de hoogste tijd voor de uitgebreide lunch; in het zonnetje genieten van heerlijke scones, broodjes, yoghurtjes, sapjes en fruit. Maar er was nog veel meer te beleven. Zo kon je een bezoekje brengen aan een van de standhouders en kon je met vragen terecht bij onze klantenservice. Maar ook aan ontspanning was gedacht. Zo werden bij de photobooth vele unieke en blijvende herinneringen op foto vastgelegd. Maar ook kon je je laten overladen met complimentjes bij het ‘even bijtanken’ tankstation of swingen bij de silent rollerdisco.

Workshops

Tijdens het middagprogramma was er voor elk wat wils; zo waren er onder meer workshops over PGB en AVG, intimidatie op de werkvloer en stressloos werken. Daarnaast konden certificaten worden gehaald bij de cursussen ‘wondzorg’ en ‘voorbehouden handelingen’. Maar ook konden de deelnemers genieten tijdens een yoga-workshop en een klankschalensessie.

Voetjes van de vloer

Na de workshops was er tijd voor een hapje en een drankje. En gingen bij velen de voetjes van de vloer bij de muzikale klanken van Trio Roept U Maar. Er werd luid meegezongen en er werd teruggeblikt op een geweldige dag. Maar bovenal was de dag voor velen een prachtige kans om met beroepsgenoten in contact te komen. Ervaringen werden uitgewisseld, anekdotes werden besproken en tips en trics passeerden de revue.

We kijken terug op een geslaagde dag met veel waardevolle momenten, ontmoetingen en herinneringen! Fijn dat jullie er met zo velen waren!

Tot slot nog even dit…

In de verdiepingssessie is onze algemeen directeur Loe van Erp ingegaan op diverse vragen die leefden bij deelnemers. De vragen bleven maar komen. Uiteindelijk moesten we een grote groep vragenstellers teleurstellen omdat er simpelweg geen tijd meer was. Maar er zijn dus nog aardig wat vragen onbeantwoord gebleven. Daarom organiseren we een extra online vragenuurtje met Loe op dinsdag 20 juni om 13.30 uur. Dus heb je nog vragen? Of wil je gewoon meeluisteren? Meld je dan aan voor de online Q&A met Loe.

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 41.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket