Maak jij al gebruik van jouw eigen SoloPartners profielpagina?

Laatste update 15 november 2021 om 15:09

Niet iedere zzp’er in de zorg heeft een eigen website. Op de vraag waarom er geen website aanwezig is, krijgen we vaak terug dat zzp’ers het niet nodig vinden. Bijvoorbeeld omdat ze voldoende werk hebben of zij op andere manieren toch wel gevonden worden. Toch is het ‘vindbaar’ zijn op internet een belangrijk element dat hoort bij fiscaal ondernemerschap. Daarnaast is het vanuit zorgwetgeving van belang dat je gevonden kan worden, zodat opdrachtgevers bijvoorbeeld weten hoe ze een klacht kunnen indienen. Reden genoeg voor SoloPartners om jou een eigen profielpagina te bieden.

De profielpagina is beschikbaar voor alle leden.

Waar vind je jouw profielpagina?

SoloPartners heeft een profielpagina gekoppeld aan het lidmaatschapsnummer van kwaliteitsleden. Als je het lidmaatschapsnummer plaatst achter de link ‘https://leden.solopartners.nl/lid/’ dan kom je automatisch op jouw eigen profielpagina. Mijn lidmaatschapsnummer is ‘997’. Mijn profiel vind je dan ook hier https://leden.solopartners.nl/lid/997.

Er is ook nog een andere manier om op jouw profiel terecht te komen. Als je binnen de inlogomgeving van SoloPartners rechtsboven onder ‘mijn gegevens‘ op ‘certificaat downloaden‘ klikt, krijg je een PDF met jouw bewijs van lidmaatschap. Dit bewijs van lidmaatschap wordt door veel leden gebruikt om aan te tonen dat zij bij SoloPartners lid zijn. En daarmee aangesloten zijn bij een klachtenregeling.

Scroll je helemaal naar beneden in die PDF, dan zie je in de laatste regel de link staan met jouw persoonlijke profiel. Je kunt hierop klikken binnen de PDF en als je dat doet dan opent er een scherm met daarin jouw profielpagina.

Of je gebruik wil maken van jouw profielpagina en hoeveel informatie jij daar op kwijt wilt, is uiteraard aan jou.

Wat kun je met jouw profielpagina?

Jouw profielpagina hebben we gekoppeld aan de eisen die gelden vanuit de wet. De vier onderdelen van de kwaliteitswet Wkkgz hebben we als uitgangspunt genomen. ‘Kwaliteitssysteem’, ‘Klachtenafhandeling’, ‘Leren van incidenten’ en ‘Overige wettelijke verplichtingen’ zie je om die reden vermeld. In mijn eigen profiel heb ik gemakshalve alles aangezet, zodat je de volle breedte van de mogelijkheden ziet.

Je kunt zelf bepalen wat je aan- en uitzet binnen jouw profiel. Daarmee bepaal je zelf wat je toont aan anderen op het moment dat jij jouw profiel deelt. Jouw eigen profiel bewerken doe je binnen de online omgeving onder ‘Mijn portfolio’.

Naast de vier onderdelen van de Wkkgz staan jouw lidnummer en bedrijfsnaam vermeld. We hebben expres jouw persoonlijke gegevens niet in het profiel opgenomen, in verband met privacy. Wel kun je een eventuele eigen website kwijt op jouw profiel. Daarnaast hebben we een landkaart gekoppeld aan jouw profiel, zodat het postcodegebied waar jij gevestigd bent bekend is en collega zzp’ers kunnen zien waar jij gehuisvest bent. Hierin gaan we minder ver dan bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel, die via de website het complete adres laat zien achter de bedrijfsnaam.

Wat vind jij van jouw profielpagina?

De profielpagina voor kwaliteitsleden van SoloPartners is in ontwikkeling. We zijn benieuwd naar jouw mening over de profielpagina en -vooral- hoe we deze nog verder zouden kunnen verbeteren. We hopen met de profielpagina bij te dragen aan jouw ondernemerschap. Wij helpen je dus beter vindbaar te zijn, indien je dat nog niet bent. Ook kan je de profielpagina delen op je eigen website zodat je aan kunt tonen dat je lid bent bij ons. Heb je een mening? Laat het ons weten >> Wil je vandaag nog zo’n pagina en ben je nog geen lid? Hier kun je je inschrijven voor het kwaliteitslidmaatschap >> Ben je al basislid en wil je een kwaliteitslidmaatschap? Doe dan een upgrade binnen de online omgeving.

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 42.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket