Waar vind ik mijn factuur?

Geplaatst op: 13 augustus 2019 - Dit artikel printen - Dit artikel delen

Je kunt alle facturen terugvinden in jouw ‘eigen digitale omgeving’ op onze website.

Je gaat rechtsbovenin de donkergrijze balk naar ‘inloggen’, vul op het inlogscherm je lidnummer of e-mailadres en je zelfgekozen wachtwoord in. Je bent nu in je ‘eigen digitale omgeving’ beland. Als je linksboven op ‘mijn gegevens’ klikt, zie je een menu verschijnen. In dat menu zie je ook ‘facturen’ staan. Als je hierop klikt zie je een overzicht van al je betaalde facturen. Als je op de factuur klikt die je zoekt dan krijg je een specificatie te zien. Klik linksonder op downloaden en de factuur wordt automatisch als PDF gedownload.

Het kan zo zijn dat instanties vragen om je bewijs van lidmaatschap.
Hiervoor heb je niet de factuur nodig maar het certificaat.
Wil je weten hoe je het certificaat moet downloaden, klik dan hier.