Welk klachtenportaal voor de zorg is het beste?

Bericht update 31 januari 2019 om 11:54

Er zijn verschillende aanbieders van een klachtenregeling in de zorg. Het is voor jou belangrijk om te kijken welke het beste bij je past. SoloPartners is gericht op de zzp’er in de zorg, en is daarom dan ook dé erkende onafhankelijke geschilleninstantie en klachtenfunctionaris. Als zzp’er in de zorg ben je verplicht om je aan te sluiten bij een externe klachtenregeling, zodat je kunt voldoen aan de Wkkgz.

Om volledig te voldoen aan de Wkkgz is een klachtenregeling alleen niet voldoende. SoloPartners biedt daarom ook een volledig kwaliteitspakket aan zodat je zeker weet hoe je aan alle eisen kunt voldoen. De term Wkkgz proof bestaat echter niet, of je wel of niet voldoet aan de Wkkgz heb je zelf in de hand.  Wij bieden een overzicht van alle zaken waar jij aan moet voldoen, voor jou is het belangrijk dat je die punten volgt en ook daadwerkelijk bijhoudt.

Welk portaal het beste is hangt af van meerdere factoren, wat wordt er aangeboden, en tegen welke prijs. Hieronder een overzicht van 3 grote aanbieders, met daarbij genoteerd de inhoud en de kosten.

 

Bron: SoloPartners

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 40.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket