En dan ben je zzp’er in de zorg. Wat betekent het voor jou om ondernemer én zorgverlener te zijn? Hoe geef je daar op een goede manier invulling aan?

We weten dat je aan veel zaken moet denken wanneer je net bent gestart. Maar ook als je al (enige tijd) actief bent als zzp’er wordt er veel van je gevraagd, onder andere vanwege nieuwe wetgeving zoals de Wet toetreding Zorgaanbieders (Wtza). We kunnen ons dus voorstellen dat je wel wat meedenkkracht kunt gebruiken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een meedenkafspraak te maken. Kennis van goed ondernemerschap in de zorg maakt tenslotte dat jij als ondernemer stevig in je schoenen staat.   

Wat is een meedenkafspraak?

Een meedenkafspraak is een individueel gesprek dat gaat over jou als zorgondernemer. We luisteren, denken mee en geven inhoudelijke informatie over bijvoorbeeld wet- en regelgeving. We reiken ideeën aan waar jij mee aan de slag kunt gaan.

Mogelijk heb je een concrete vraag waar je graag antwoord op hebt. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn onderneming goed organiseer? Wat moet ik doen als de Inspectie mij aanschrijft? Welke eisen worden er eigenlijk gesteld aan zzp’ers in de zorg? Welke zaken moet ik regelen om bij een controle door de Inspectie positief beoordeeld te worden? Vanuit jouw vraag en ons antwoord gaan we meer inhoudelijk in gesprek en zullen meerdere onderwerpen aan de orde komen (afhankelijk van jouw behoeften).

Het is ook mogelijk om de organisatie van jouw onderneming door te nemen. Met organisatie bedoelen we bijvoorbeeld hoe je jouw administratie vastlegt of hoe je een netwerk onderhoudt. Samen kijken we naar mogelijke verbeterpunten en onderzoeken we hoe deze voor jou kunnen worden ingevuld. Je kunt ook een specifieke situatie voorleggen. Tijdens de meedenkafspraak zorgen we er samen voor dat de situatie concreet inzichtelijk wordt zodat je er (weer) van een afstand naar kunt kijken. Daarna bespreken we welke vervolgstappen mogelijk zijn.*

Fysiek, op locatie, telefonisch of online

We nodigen je van harte uit bij ons op kantoor in Oss. We hebben daar een fijne ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Lukt dit niet dan kijken we of we ergens (centraal) op locatie met elkaar kunnen afspreken. Natuurlijk kan de meedenkafspraak ook telefonisch of online via teams plaatsvinden. De meedenkafspraak duurt maximaal een uur.

”Als (jong) ondernemer is het erg fijn om soms even terug te kunnen vallen op een organisatie als SoloPartners, zowel met kleine als met grote vragen. Afgelopen maand heb ik gebruik gemaakt van de ‘meedenkafspraak’, dit was een erg fijn en open gesprek, het heeft mij als ondernemer geholpen om de extra puntjes op de i te kunnen zetten.”

– Ellemijn Groeneveld

Aanmelden voor de meedenkafspraak

Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt? Meld je dan nu aan voor een meedenkafspraak. Hiervoor stuur je een e-mail naar bijeenkomsten@solopartners.nl met de vermelding dat je graag een meedenkafspraak wil maken. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met je op om te overleggen wanneer de meedenkafspraak plaatsvindt en op welke manier. Aan de meedenkafspraak zijn voor jou als zzp’er geen kosten verbonden.

* de meedenkafspraak is geen intervisie in het kader van de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkkgz) – die hou je met beroepsgenoten

De koffie staat klaar!

Sluit je aan bij meer dan 41.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket