Veelgestelde vragen

Krijg ik een certificaat van deelname?

Je krijgt alleen een certificaat van deelname bij de cursus wondzorg en het aftoetsen van de voorbehouden handelingen. Voor de rest van de workshops ontvang je geen certificaat. Je ontvangt wel 6 accreditatiepunten voor je aanwezigheid op het SoloPartners Congrestival.

Hoe meld ik me aan voor een workshop?

Je ontvangt na je aanmelding van ons een mail met daarin de instructies voor het aanmelden bij de workshops. Je kunt deelnemen aan 2 workshops.

Hoeveel accreditatiepunten zijn er te behalen?

Het SoloPartners Congrestival is geaccrediteerd door V&VN met 6 accreditatiepunten. Op het inschrijfformulier kun je jouw BIG en/of V&VN nummer doorgeven, zo kunnen wij ervoor zorgen dat de punten worden bijgeschreven.

Wordt er rekening gehouden met mijn dieetwensen?

Het SoloPartners congrestival is geheel verzorgd incl. hapjes en drankjes. We kunnen met veel allergieën en dieetwensen rekening houden. We vragen je vooraf deze door te geven wanneer je je aanmeldt voor de workshops, dit gebeurt via een enquête.

Mag ik ook komen als ik geen lid ben van SoloPartners?

Uiteraard! Het is een event voor alle zzp’ers in de zorg, dus ook voor de zzp’ers die geen lid zijn van SoloPartners.

Mag ik de uren van deze dag meenemen in mijn urenverantwoording?

Ja, je mag deze uren meenemen in de urenverantwoording.

Kan ik nog veranderen van workshop?

Je krijgt de mogelijkheid om 4 voorkeuren door te geven, waarvan wij er vervolgens 2 voor je uitkiezen. Je mag er één doorgeven die je echt niet wilt missen, we proberen er dan zoveel mogelijk rekening mee te houden dat je daar dan ook wordt ingedeeld. De definitieve indeling ontvang je samen met je ticket, wil je op dat moment toch liever een andere workshop, neem dan even contact met ons op, dan kijken we of die mogelijkheid er nog is. Dit kunnen we niet garanderen.

Ik ben helaas verhinderd, hoe zet ik mijn kaartje op een andere naam?

Als je jouw kaartje verkoopt laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de gegevens worden omgezet en de accreditatiepunten bij de juiste persoon worden bijgeschreven.

Kan ik een kaartje kopen als ik geen zzp’er ben?

Ja, dat kan! De dag kan ook erg inspirerend zijn als je (nog) geen zzp’er in de zorg bent. Vul dan bij bedrijfsnaam in wat je huidige werk/baan/bezigheid is.

Kan ik ook meerdere tickets tegelijk kopen?

Nee, dat is niet mogelijk. De tickets zijn persoonsgebonden, dit doen we om ervoor te zorgen dat de accreditatie straks eenvoudig kan worden bijgeschreven bij de juiste persoon. Wil je meerdere tickets kopen dan kun je een voor een de tickets bestellen met daarbij de verschillende namen en BIG of V&VN nummers.

Ik heb geen factuur ontvangen

Controleer voor de zekerheid eerst even je SPAM of ongewenste berichten. Als de mail met de factuur daar niet bij zit, neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij helpen je verder en kunnen handmatig de factuur nogmaals toezenden.

Heb ik legitimatie nodig om binnen te komen?

Nee, je hebt geen legitimatie nodig om binnen te komen. Wel heb je de mail nodig met daarin het ticket. Deze mail ontvang je vlak voor het event.

De betaling is niet goed gegaan

Als de betaling niet goed is gegaan kun je de aanmelding opnieuw starten via deze link.

Is er een parkeergelegenheid?

Er zijn 700 gratis parkeerplekken, dit zou voldoende moeten zijn. Probeer waar het kan zoveel mogelijk samen te rijden of gebruik te maken van het OV. Er zijn 4 laadpalen aanwezig bij de locatie.

Kan ik met het OV komen?

Ja. Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Je bereikt DeFabrique in 15 minuten lopen. Er zijn op station Maarssen ook OV fietsen beschikbaar. Op het station neem je de uitgang Kanaalzijde.

Terug naar SoloPartners Congrestival informatie

Sluit je aan bij meer dan 40.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket