Krijg ik een certificaat als ik een klachtenregeling heb?

Laatste update 15 februari 2024 om 15:46

Als jij als zzp’er in de zorg kiest voor ons basispakket of ons kwaliteitspakket, dan houdt dat in dat je een wettelijke verplichte klachtenregeling hebt. Je bent dan namelijk aangesloten bij zowel een klachtenfunctionaris als een onafhankelijke geschillencommissie.

Zodra je een lidmaatschap bij SoloPartners hebt afgesloten en de betaling is afgerond, ontvang je een certificaat als ‘bewijs van aansuiting bij een klachtenfunctionaris/geschillencommissie’. Deze kun je ook zelf downloaden in je persoonlijke MijnSolo-omgeving. Met dit certificaat kun je aantonen dat je in het bezit bent van een klachtenregeling. Lees hier hoe je het certificaat zelf kunt downloaden.

Deel dit bericht via:

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 41.000 leden

Basispakket

75,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

160,-
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket