Pakketten voor de zzp’er in de zorg

Wat houden onze lidmaatschappen in?

SoloPartners kent 2 lidmaatschapspakketten. Deze lidmaatschappen dekken voor een groot deel de behoeften van onze leden. Maar we groeien hard en zijn dan ook continue op zoek naar nuttige uitbreidingen van onze pakketten.

Wat deze lidmaatschapspakketten inhouden, lees je op deze pagina. Mocht je voor een basis- of kwaliteitspakket kiezen, hoef je alleen maar op de buttons te klikken. Je wordt dan meteen doorgestuurd naar de aanmeldingspagina.

Basispakket: een uitstekende klachtenregeling

De Wkkgz vereist dat je als zelfstandige zorgverlener beschikt over een klachtenregeling.  In deze klachtenregeling is opgenomen dat je de beschikking hebt over een onafhankelijke klachtenfunctionaris en bent aangesloten bij een erkende geschilleninstantie.
Indien je de klachtenregeling niet op orde hebt zoals de Wkkgz eist riskeer je zelfs een boete.

Met ons basislidmaatschap voldoe je aan de eisen die de Wkkgz stelt met betrekking tot de klachtenregeling.
Onze klachtenfunctionarissen zijn zeer ervaren en rechtvaardig. Daarnaast hoef je geen eigen bijdrage per klacht te betalen. De procedure via de geschilleninstantie kost €50,-. Echter als jij in gelijk gesteld wordt, dan krijg je dit bedrag terug. Zorg in ieder geval wel dat je een goede beroeps- en rechtsbijstandsverzekering hebt.

Kortom, met ons basislidmaatschapspakket beschik je in één klap over een rechtsgeldige klachtenregeling.

Meer informatie

Kwaliteitspakket: veel meer dan een klachtenregeling

Binnen onze lidmaatschappen gaat het kwaliteitspakket verder. Natuurlijk zitten de onafhankelijke klachtenfunctionarissen en de erkende geschilleninstantie uit het basispakket in het kwaliteitspakket inbegrepen.
Daarnaast hebben we een aantal veelgevraagde diensten opgenomen in dit pakket.

Incident melden

Incidenten en klachten dien je te melden, indien je aan de Wkkgz moet voldoen. Ook dit onderdeel is, net als de klachtenregeling, maar een onderdeel van de Wkkgz. Het kwaliteitspakket geeft je de mogelijkheid om deze meldingen te maken en te bewaren.

VOG

Zonder een VOG is het bijna niet mogelijk om in de zorg te werken. Daarom bieden we jou jaarlijks de mogelijkheid om gratis een VOG aan te vragen. Uiteraard ligt het aan jouw verleden of je hem ook krijgt.

Vilans KICK-protocollen

De Vilans KICK-protocollen bieden één norm voor maar liefst 500 voorbehouden, risicovolle en overige zorghandelingen. Deze zijn gebaseerd op landelijke ervaringen en richtlijnen. De protocollen zijn altijd toegankelijk en up-to-date. Eenduidig werken wordt zo gemakkelijker en je kunt er hierdoor zeker van zijn dat je de kwaliteit kunt borgen.

Eigen digitale omgeving

Als kwaliteitslid krijg je de beschikking over een eigen digitale omgeving. Hierin kan je je portfolio vullen met belangrijke documenten zoals legitimatie, CV, diploma’s, BIG-registratie, Kamer van Koophandel kopie, VOG, verzekeringen, certificaten en AGB-Code(s).
Deze kan je dan ook weer als pdf downloaden. Zo heb je ze altijd bij de hand en kun je jezelf gemakkelijk presenteren bij nieuwe cliënten of opdrachtgevers!
Om gebruik te kunnen maken van de Vilans KICK protocollen krijg je via hen een eigen digitale omgeving.
Verder kan je via je digitale omgeving van SoloPartners meteen een klacht, incident of datalek registreren. Er is ook een overzicht met de meldingen die je reeds gedaan hebt.

Kortom, een heel uitgebreid aanbod voor een zeer scherpe prijs!

Lid worden