085-2010140 info@solopartners.nl
twitter
Zelfstandig én
succesvol in de zorg.
Word lid!
Home

 

Dé brancheorganisatie voor zelfstandige zorgprofessionals

Wij vertegenwoordigen de groep zelfstandigen zorgprofessionals bij externe partijen zoals gemeenten, zorgverzekeraars en beleidsmakers. Wij bieden een zo ondersteunend mogelijk pakket aan zodat jij kunt voldoen aan wet- en regelgeving. Ook voor advies over zelfstandig ondernemen in de zorg, kun je bij ons terecht. Blijf via onze nieuwsartikelen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ben je benieuwd naar de ondersteuning die wij jou kunnen bieden? Bekijk ons aanbod.
Zorgverlener vervalst document bijscholing: 3 maanden celstraf

Op het vervalsen van diploma's en bij- en nascholingsdocumenten, 'valsheid in geschriften genaamd', staan forse straffen.

Lees dit artikel
Update HKZ-keurmerk zzp’er in de zorg – oktober 2019

In dit artikel gaan we in op de laatste ontwikkelingen rondom het HKZ keurmerk voor zzp'ers in de zorg.

Lees dit artikel
Controle Belastingdienst verscherpt in 2020, ook binnen de zorg

Werk jij als onderaannemer bij opdrachtgevers / zorgorganisaties? Volgend jaar verwachten we een wijziging in de houding van de Belastingdienst...

Lees dit artikel

Voorlichting en informatieBen jij zzp’er in de zorg? Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Als brancheorganisatie speciaal voor zelfstandige zorgprofessionals voorzien wij je van actuele informatie omtrent wet- en regelgeving, maar kunnen we je ook helpen bij het verkrijgen van o.a. zorgprotocollen, modelovereenkomsten en algemene voorwaarden.

Ben je ontevreden over de geleverde zorg?Heb je zorg ontvangen van een zzp’er, die bij ons is aangesloten, en ben je niet tevreden over de zorg? Ons advies: breng de zorgprofessional op de hoogte en ga het gesprek aan. Als jullie er niet uitkomen kun je contact opnemen met de klachtenregeling. De klachtenfunctionaris zal de klacht met jou bespreken. Lees hier meer over het klachtenproces.

Lidmaatschap

Word lid van SoloPartners en je bent aangesloten bij dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij zijn er om jou te ondersteunen, thuis, op de werkvloer, bij zorgverzekeraars en in Den Haag. Wij bieden een tweetal pakketten aan waarbij de brancheorganisatie altijd een onderdeel is.

Wij zetten ons in voor jouw zelfstandige positie van zorgprofessional. Wij geloven in de eigen kracht van de professionals en zien de zzp’er in zorg als een welkome aanvulling in de zorgsector. Met ruim 10.000 leden ( waar we trots op zijn) hebben we ook daadwerkelijk een stem. We gebruiken de massa van ons ledenbestand om verbeteringen in wet- en regelgeving af te dwingen. Wij vinden dat jullie een duurzame positie in de sector verdienen, daar maken wij ons hard voor.. iedere dag.

De pakketten zijn verder gericht op het voldoen aan de Wkkgz en zijn aanvullend nodig voor jou als ondernemer. Denk hierbij aan de privacyverklaring (AVG) die is toegevoegd aan het kwaliteitspakket. Als onderdeel van deze wet dien je een klachtenregeling ( klachtenfunctionaris + geschilleninstantie) te regelen, dit zit in alle pakketten. Andere onderdelen zodat je de kwaliteit van je zorg verbetert, vallen onder het kwaliteitspakket. Denk hierbij aan het registreren en reflecteren op incidenten of klachten. Belangrijk is dat je het pakket kiest wat bij je past.

Laat ons je ondersteunen en sluit je aan bij SoloPartners.

Wij hebben al meer dan 0 leden.

Basispakket

Met dit pakket ben je lid van de brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Je hebt volgens de Wkkgz-eisen je klachtenregeling op orde. Je kunt ons benaderen voor vragen en advies over het ondernemerschap en we houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de branche. De kosten bedragen jaarlijks €75,00.

Kiezen
Meer informatie

Kwaliteitspakket

Bovenop het basispakket heb je de andere Wkkgz-eisen op orde. Deze onderdelen maken tezamen met jouw (zelf te regelen) cliëntendossier een kwaliteitssysteem. Jaarlijks een gratis VOG aanvragen is mogelijk, registreren en reflecteren op incidenten of klachten, werken volgens Vilans KICK protocollen zijn voorbeelden van jouw kwaliteitssysteem. De kosten bedragen jaarlijks €160,00. Extra’s zijn o.a. een eigen portfolio aanmaken en de privacyverklaring (AVG).

Kiezen
Meer informatie

Wkkgz

Dien jij te voldoen aan de Wet kwaliteit klachten en geschillen in de zorg en heb je vragen over de invulling hiervan. Stel ze aan ons en wij denken met je mee.

Lees meer…

Klachtenregeling

Al onze leden zijn automatisch aangesloten bij onze klachtenregeling. Wij bieden je hierbij een klachtenfunctionaris en de aansluiting bij een erkende Geschillencommissie.

Lees meer…

Brancheorganisatie

Wij zorgen ervoor dat de stem van de zzp’er in de zorg wordt gehoord in Den Haag. Samen staan we sterker. Sluit je aan en bezorg ons de massa die we nodig hebben!

Lees meer…

Meld je aan en blijf op de hoogte.