Boosterprik voor zzp’ers in de zorg en kleine zorgaanbieders via SoloPartners

boosterprik

Bericht geplaatst 3 december 2021 om 09:39

De uitnodigingen zijn nu te verkrijgen. Meer informatie vind je hier:

Uitnodiging voor booster nu beschikbaar


De campagne voor de boosterprik is van start, voor kwetsbare mensen en zorgverleners. Ook deze keer is SoloPartners gevraagd om hierin een rol te vervullen. Dit artikel houden we up-to-date zodat je hier de laatste informatie terug kunt vinden. De verwachting is dat je vanaf eind volgende week via ons een vaccinatieuitnodiging voor de boosterprik kunt opvragen.

Voor wie?

  • Zzp’ers in de zorg, ongeacht je beroep
  • De (kleine) zorgaanbieders die niet zijn aangesloten bij een beroeps- of brancheorganisatie

Wanneer

We hopen in week 49 een go te krijgen vanuit het RIVM. Hou dit artikel dus goed in de gaten, hier lees je terug als de mogelijkheid er is om een uitnodiging voor de boosterprik te kunnen ontvangen. Ook verkrijg je hier meer informatie over het proces.

De uitnodiging

Iedere zorgverlener krijgt (straks) een uitnodiging op naam, voorzien van een door de GGD aangeleverde, unieke code. Die code is bedoeld om misbruik van uitnodigingen te voorkomen en om de afspraken voor een vaccinatie in goede banen te leiden.

Zzp’ers krijgen een gepersonaliseerde brief met code.

Ben je een kleine zorgaanbieder?

Dan kunnen wij jouw straks ook ondersteunen bij het verkrijgen van de boosterprik voor jou en je medewerkers. Je krijgt een modeluitnodiging en het aantal codes dat je nodig hebt, zodat je voor de eigen medewerkers de uitnodigingen op naam kunt aanmaken. Ter controle verifiëren we het aantal codes dat je aanvraagt met het aantal medewerkers dat je hebt opgegeven bij de Kamer van Koophandel. Check dus alvast of het aantal medewerkers bij de KvK overeenkomt met het daadwerkelijke aantal medewerkers.

Na ontvangst van de uitnodiging kan de zorgverlener telefonisch of online (zodra beschikbaar) contact opnemen met de GGD om zich aan te melden voor een boostervaccinatie. Vervolgens ontvang je van de GGD een sms of e-mail als je aan de beurt bent.

Onze rol

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een keuze heeft om wel of niet een vaccinatie te nemen. Dat is dan ook de reden dat we het RIVM ondersteunen met deze dienst. Een aansluiting bij ons is niet nodig om straks via onze een uitnodiging voor de boosterprik te kunnen ontvangen, natuurlijk stellen we een aansluiting op prijs.

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 30.000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket