Mijn Vilans Protocollen op maat

Mijn Vilans

Bericht geplaatst 18 december 2020 om 12:23

Inmiddels kiest 30% van onze leden voor ons kwaliteitspakket. Een veelgebruikt onderdeel van ons kwaliteitspakket zijn de Vilans-KICK protocollen. Op 1 januari 2020 verandert de omgeving van de Vilans-KICK protocollen stapsgewijs naar Mijn Vilans Protocollen.

Wat houdt dat in?

De vernieuwde website van Mijn Vilans Protocollen wordt beter leesbaar, mobielvriendelijker en overzichtelijker. Ook de online omgeving waarin je de protocollen kunt vinden wordt meer voor jou op maat gemaakt. De inhoud blijft natuurlijk hetzelfde en even betrouwbaar als voorheen.

Wat is nieuw?

Je kunt nu als zorgprofessional feedback toevoegen in het opmerkingenveld bij de protocollen. Deze feedback is zichtbaar voor alle zorgprofessionals die gebruik maken van de Mijn Vilans Protocollen. Je hebt dan de optie om de feedback van anderen eenvoudig te ‘liken’ en te delen. De protocollen kunnen waar nodig ook op inhoud worden aangepast.

Persoonlijke omgeving

Alle gebruikers krijgen straks een persoonlijke omgeving waarin je veelgebruikte werkinstructies kunt markeren als favoriet. Je hoeft straks geen lange teksten meer te lezen op zoek naar de betreffende handeling, je kunt hier specifiek op zoeken. Natuurlijk is de optie om het hele protocol te lezen er wel. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat dit een grote behoefte is van veel zorgprofessionals.

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz) verplicht jou om volgens de voor jou geldende beroepsprotocollen te werken. Je kunt veel protocollen gratis online vinden, behalve de protocollen van Vilans. Dat is de reden dat wij hebben gekozen om juist de protocollen van Vilans toe te voegen aan ons kwaliteitspakket. De protocollen zijn voornamelijk gericht op verpleegkundigen en verzorgenden.

Wil je meer weten over de transformatie van de Mijn Vilans Protocollen? Kijk dan eens op de website van Vilans.

Ben jij nog geen lid van het kwaliteitspakket? Zorg dat je de eisen van de Wkkgz goed op orde hebt, werken volgens de beroepsprotocollen is hier één onderdeel van.
Je kunt je lidmaatschap upgraden via onderstaande button:

Upgrade button

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 30.000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket