PGB-zorgverleners kunnen nu een uitnodiging voor vaccinatie ontvangen

voorbehouden handelingen

Bericht geplaatst 24 maart 2021 om 12:00

Het vaccineren met AstraZeneca was even onderbroken maar is snel hervat. De derde groep binnen Wijkverpleging en deel Wmo-ondersteuning ontvangt inmiddels de uitnodiging voor een vaccinatie.

Zoals we al eerder met jullie deelden is de derde groep zorgverleners ‘Wijkverplegingen deel Wmo-ondersteuning’ aan de beurt voor een vaccinatie tegen COVID-19 (zie de vaccinatiestrategie) Vanwege de beperkte beschikbaarheid van het AstraZeneca vaccin gebeurde dit gefaseerd. De groep (omvat samen ca. 204.000 mensen) wordt uitgenodigd in deze volgorde:

1. Zorgmedewerkers in wijkverpleging
2. Zorgmedewerkers Wmo-ondersteuning
3. PGB-zorgverleners (Wlz, Wmo-hh, ZvW)

Ondertussen zijn groep 1 en 2 zoals hierboven beschreven benaderd voor een uitnodiging. De derde groep PGB-zorgverleners zijn nu dus aan de beurt voor een vaccinatie.

Hoe ontvang ik de uitnodiging?

De zzp’ers die werken voor een budgethouder met een Zvw – budget kunnen via ons een uitnodiging aanvragen. Klik hieronder op de button en doorloop de stappen om de uitnodiging in de e-mail te ontvangen.

Komt het budget uit Wlz of Wmo dan ontvangt de budgethouder morgen een uitnodigingsbrief op naam van de zorgverlener via de Sociale Verzekeringsbank(SVB).

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 28000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket