De Tozo-regeling loopt bijna af. Wat heb jij nodig?

enquete

Bericht geplaatst 29 juli 2020 om 10:12

De Tijdelijke overbruggingsmaatregel zelfstandig ondernemers (Tozo-regeling) loopt begin oktober af. Kwam door de coronacrisis je inkomen tot onder het bestaansminimum kon je mogelijk aanspraak maken op deze regeling. Er is een onderzoek gestart over wat jij nog nodig acht om (weer) voldoende inkomen te genereren. 

ONL voor ondernemers vormt samen met een aantal andere partijen de klankbordgroep Tozo van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Tot nu toe hebben zij de afgelopen periode de signalen van de achterban ingebracht om de uitvoering van deze tozo-regeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Nu wordt er van deze groep verwacht dat zij voor het project ‘Nederland leert door’ inventariseren wat, onder andere, zzp’ers in de zorg nodig hebben.

Help de klankbordgroep door de enquête in te vullen. Zij willen graag weten hoe het jouw als zzp’er is vergaan de afgelopen periode, hoe het nu gaat en wat je verwacht van de toekomst. En indien je voor nu dus nog niet voldoende inkomen kan genereren wat jij denkt nodig te hebben.

SoloPartners is benaderd door de klankbordgroep zodat ook de mening van onze achterban naar voren komt. Wij vinden het erg belangrijk dat jullie mening gehoord wordt, neem daarom deel aan deze enquête. Hij is anoniem en duurt hooguit 5 minuten. Als brancheorganisatie zijn wij iedere dag actief met het behartigen van de belangen van zzp’ers in de zorg. Voorlichting en dienstverlening hoort daarbij. Steun je onze missie? Sluit je dan aan >>

SoloPartners

SoloPartners is dé brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en verspreiden actuele en begrijpelijke voorlichting en informatie aan onze leden en niet-leden. Het streven is om dé bron van informatie te zijn voor de zelfstandige zorgprofessional. Als lid van SoloPartners ondersteunen wij de zzp’er in de zorg in het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil je weten hoe, lees dan verder.

Word direct lid Meer info

Sluit je aan bij meer dan 30.000 leden

Basispakket

€ 75
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Certificaat
  • Gratis klachtenafhandeling
Kies dit pakket

Kwaliteitspakket

€ 160
per jaar
  • Erkende klachtenregeling
  • Jaarlijks gratis VOG
  • Modelovereenkomsten
Kies dit pakket